Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πλουσιότερο Clio με 138 ευρώ το μήνα

19/3/2019

Το εντυπωσιακό και όμορφο Renault Clio στην πλουσιότερη έκδοση, μόνο 138 ευρώ το μήνα. Μη συμβιβάζεσαι με κάτι μέτριο, πάρε το καλύτερο και οδήγα ξανά με χαμόγελο.

Το Renault Clio δεν αποτελεί τυχαία ένα από τα best seller μοντέλα της κατηγορίας του σε όλη την Ευρώπη. Με ξεχωριστή σχεδίαση που αναδεικνύει τις όμορφες καμπύλες και  αναδεικνύουν  τη γαλλική του φινέτσα, σύγχρονες τεχνολογίες και ποιοτικό εσωτερικό, το Clio έχει όλα όσα χρειάζεται ένα μοντέλο στην κατηγορία. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα εύρωστα σύνολα βενζίνης και diesel, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε σκοπό χρήση.



Τώρα μπορεί να γίνει δικό σου με 12.980 ευρώ, ή 138 το μήνα στην πλουσιότερη έκδοση Dynamic, απολαμβάνοντας μοναδικό εξοπλισμό. Ξεχάστε τα παλιομοδίτικα κλειδιά και βάλτε μπροστά με την κάρτα Renault Hands Free και δείτε τους μοναδικά όμορφους προβολείς τεχνολογίας Full LED Pure Vision σε σχήμα C να κάνουν την νύχτα μέρα. Απολαύστε την ευκολία του αυτόματου κλιματισμού αλλά και τον πλήρη έλεγχο του συστήματος infotainment μέσω μιας οθόνης 7 ιντσών. Και επειδή το Clio είναι το δεξί σας χέρι για τις μετακινήσεις εντός πόλης, φυσικά δεν λείπουν οι αισθητήρες παρκαρίσματος (εντός και πίσω) αλλά και η κάμερα οπισθοπορείας, που θα μετατρέψει το παρκάρισμα από αγγαρεία σε διασκεδαστικό παιχνίδι.



Διαλέξτε ανάμεσα στις 8 παλέτες χρωμάτων και διαμορφώστε το δικό σας Clio, σύμφωνα με τα θέλω και τις ανάγκες σας. Οδηγείστε από σήμερα ένα αμάξι ωδή στις όμορφες καμπύλες που διατηρεί τον εξαιρετικά οικονομικό χαρακτήρα του, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Επιλέξτε ανάμεσα σε σύνολα βενζίνης και diesel, αμφότερα 75 και 90 ίππων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οδηγικές σας ορέξεις.
 
Το Clio που έχει κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων, γίνεται δικό σου στην πλούσια έκδοση Dynamic μόνο 138 τον μήνα. Γιατί η οδήγηση, αξίζει χαμόγελο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις