Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Abarth 600e: Αποκαλύφθηκε το ισχυρότερο Abarth που έγινε ποτέ!

Abarth 600e: Αποκαλύφθηκε το ισχυρότερο Abarth που έγινε ποτέ!

9/2/2024

Δημοσιεύτηκε επίσημα η πρώτη εικόνα του Abarth 600e.
Παρουσιάστηκε το μοντέλο στην ειδική έκδοση λανσαρίσματος, Scorpionissima.
Με 240 άλογα πρόκειται για το πιο ισχυρό Abarth όλων των εποχών.
Τα σπορ καθίσματα είναι το highlight της καμπίνας.

Δημοσιεύτηκε επίσημα η πρώτη εικόνα του Abarth 600e

Η Abarth αποκάλυψε επίσημα την πρώτη εικόνα του νέου 600e. Πρόκειται για το πιο ισχυρό Abarth που έχει κατασκευαστεί ποτέ, έχοντας 240 άλογα, ενώ πρόκειται να λανσαριστεί στην έκδοση και περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση Scorpionissima.

Παρουσιάστηκε το μοντέλο στην ειδική έκδοση λανσαρίσματος, Scorpionissima

Το ολοκαίνουργιο Abarth 600e αποκαλύφθηκε, με την αρχή να γίνεται από μία μόνο εικόνα που μας δείχνει την ειδική έκδοση λανσαρίσματος Scorpionissima. Το μοντέλο είναι βαμμένο σε ένα «ζωντανό» μωβ χρώμα (Hypersonic Purple), ενώ η Abarth υπογράμμισε πως θα κατασκευάσει μόνο 1.949 αυτοκίνητα της εν λόγω έκδοσης προς τιμήν της 75ης επετείου από το έτος ίδρυσης της εταιρείας.

Πέραν του εντυπωσιακού χρώματος, το μοντέλο διαθέτει τροχούς 20 ιντσών, ενισχυμένο σύστημα πέδησης και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Ένα αυτοκόλλητο «Abarth +» είναι τοποθετημένο πάνω από τα μαρσπιέ και ένα λογότυπο με τον σκορπιό σε νέον πράσινη εμφάνιση δεσπόζει στο μπροστινό φτερό.

Με 240 άλογα πρόκειται για το πιο ισχυρό Abarth όλων των εποχών

Θυμίζουμε πως το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών θα εξοπλίζεται από ηλεκτρικό κινητήρα 240 ίππων. Παράλληλα, η σύμπραξή της Abarth με την Stellantis Motorsport απέδωσε την πλατφόρμα Perfo-eCMP, που αποτελεί μια συνολικά αναβαθμισμένη εκδοχή της eCMP πλατφόρμας αλλά με σπορ DNA.

Τα σπορ καθίσματα είναι το highlight της καμπίνας

Η Abarth δεν έδειξε την καμπίνα του 600e, αλλά κατά το παρελθόν έχει πει πως «το ενδιαφέρον κεντρίζουν τα καθίσματα με τα αγωνιστικά γονίδια που παράλληλα παραμένουν άνετα ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Συντίθενται από 4 διαφορετικά είδη αφρού και το σχήμα τους εξασφαλίζει όλη την απαιτούμενη πλευρική στήριξη στις στροφές».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις