Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo: Η Milano είναι το νέο της SUV!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo: Η Milano είναι το νέο της SUV!

15/12/2023

Θα είναι το νέο μικρό SUV της μάρκας και το βασικό της μοντέλο.
Θα έρθει ως ηλεκτρική αλλά και ως ήπια υβριδική με μοτέρ βενζίνης.
Σπορτίφ εξωτερική εμφάνιση.
Ντεμπούτο τον Απρίλιο του 2024.

Θα είναι το νέο μικρό SUV της μάρκας και το βασικό της μοντέλο

Milano θα ονομάζεται το νέο μικρό SUV που έχει στα σκαριά η Alfa Romeo. Μέσω ενός teaser βίντεο η ιταλική μάρκα προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου αυτοκινήτου, που θα τοποθετηθεί κάτω από την Tonale στην γκάμα της μάρκας, αποτελώντας το βασικό της μοντέλο. Το ντεμπούτο της Alfa Romeo Milano θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2024, ενώ θα προσφερθεί ως αμιγώς ηλεκτρική αλλά και ως υβριδική.

Θα έρθει ως ηλεκτρική αλλά και ως ήπια υβριδική με μοτέρ βενζίνης

Η Alfa Romeo Milano θα μοιραστεί τις βάσεις της με άλλα B-SUV της Stellantis, συμπεριλαμβανομένου του Jeep Avenger και του Fiat 600. Θα αποκτήσει αρχικά ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με ένα ίσως και με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και αυτονομία κοντά στα 400 χιλιόμετρα. Στη συνέχεια θα προσθέσει στην γκάμα της και μία ήπια υβριδική έκδοση με κινητήρα βενζίνης.

Σπορτίφ εξωτερική εμφάνιση

Επί του παρόντος, η σχεδίαση της Alfa Romeo Milano παραμένει άγνωστη, τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο, αφού η μάρκα δεν έχει αποκαλύψει κάποια εικόνα της. Αλλά κατά το παρελθόν έχουν διαρρεύσει σχέδια που φέρεται να δείχνουν την εμφάνιση του μικρού SUV. Σύμφωνα με αυτά, το μοντέλο θα φέρει διακεκομμένα LED φωτιστικά σώματα στο εμπρόσθιο μέρος, ενώ το έμβλημα της μάρκα θα βρίσκεται στο καπό, όπως στην 33 Stradale. Ένα επίσης ξεχωριστό στοιχείο στη σχεδίαση είναι η τοποθέτηση της πινακίδας κυκλοφορίας στο κέντρο, κάτω από τις εισαγωγές αέρα.   

Ντεμπούτο τον Απρίλιο του 2024

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο της Alfa Romeo Milano θα γίνει τον Απρίλιο του 2024, ενώ το ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ευρώπης από τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις