Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεωμένο Toyota Land Cruiser 70 Series και με 3θυρη έκδοση
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Toyota Land Cruiser 70 Series και με 3θυρη έκδοση

29/11/2023

Νέα 3θυρη έκδοση του Land Cruiser 70 Series.
Φρεσκαρισμένο με πολλά αξεσουάρ της Modellista προς διάθεση.
Με οθόνη 9 ιντσών στην καμπίνα.
Διαθέσιμα μοτέρ βενζίνης και diesel ανάλογα την αγορά.

Νέα 3θυρη έκδοση του Land Cruiser 70 Series

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το ανανεωμένο Toyota Land Cruiser 70 Series με την ιαπωνική μάρκα να προσφέρει μεταξύ άλλων στο μοντέλο και μία νέα τρίθυρη έκδοση, αλλά όχι για όλες τις αγορές. Ακλόνητη στην παγκόσμια γκάμα η πεντάθυρη έκδοση όπως και το pick-up μοντέλο, όλα με φρέσκα στιλιστικά στοιχεία στο εξωτερικό και αναβαθμισμένο εσωτερικό.

Η τρίθυρη παραλλαγή είναι διαθέσιμη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το εν λόγω μοντέλο να έχει μήκος 4.235 χιλιοστά, δηλαδή 640 χιλιοστά πιο μικρό από το πεντάθυρο αντίστοιχο. 

Φρεσκαρισμένο με πολλά αξεσουάρ της Modellista προς διάθεση

Το ανανεωμένο Toyota Land Cruiser 70 Series απέκτησε νέα στιλιστικά στοιχεία, όπως οι στρογγυλοί LED προβολείς, τα φουσκωμένα φτερά με έξτρα προστασία, αλλά και τα ρετρό φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Για την αγορά των ΗΑΕ είναι επίσης εξοπλισμένο με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέσιμη είναι και μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ της Modellista.

Με οθόνη 9 ιντσών στην καμπίνα

Η καμπίνα λαμβάνει μία επένδυση Nubuck και συνθετικό δέρμα για τα καθίσματα, σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη 9 ιντσών και δυνατότητας ασύρματης συνδεσιμότητας με Apple CarPlay και Android Auto. Τα ηλεκτρικά παράθυρα είναι επίσης μέρος του εξοπλισμού, όπως και τα περισσότερα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.

Διαθέσιμα μοτέρ βενζίνης και diesel ανάλογα την αγορά

Αν και στην Ιαπωνία το Land Cruiser 70 θα διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες turbodiesel (τετρακύλινδρος 2,8 λίτρων ή V8 4,5 λίτρων), οι αγοραστές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα μπορούν να το αποκτήσουν αποκλειστικά με τον 4,0 λίτρων V6 24V Dual VVT-i κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 231 ίππων και 360 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις