Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτές είναι οι τιμές της νέας Mercedes CLE Cabriolet στην Ελλάδα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτές είναι οι τιμές της νέας Mercedes CLE Cabriolet στην Ελλάδα

13/2/2024

Διαθέσιμη σε τρία χρώματα η μαλακή οροφή.
Προηγμένη τεχνολογικά καμπίνα με οθόνες.
Καθίσματα που δεν «πυρώνουν» το καλοκαίρι.
Με 5 ήπια υβριδικές επιλογές κινητήρων.

Στην ελληνική αγορά η Mercedes CLE Cabriolet

Τις τιμές και τις εκδόσεις με τις οποίες είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα η ολοκαίνουργια Mercedes CLE Cabriolet, ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία. Σε πέντε εκδόσεις κινητήρων βενζίνης και diesel και τιμή από 73.350 ευρώ, προσφέρεται η ανοιχτή εκδοχή της CLE Coupe.

Η κάμπριο Mercedes που ενώνει τις C-Class και E-Class

Χάρη στη νέα CLE, η Mercedes απλοποιεί την γκάμα της με δύο αυτοκίνητα (Coupe και Cabriolet), αντί για τέσσερα μοντέλα, δύο της C-Class και ισάριθμα της E-Class. Η Mercedes CLE Cabriolet προσφέρει  έως και 385 λίτρα χώρου αποσκευών, αλλάο όγκος μειώνεται στα 295 λίτρα όταν η οροφή είναι διπλωμένη. Για να ανοιγοκλείσει η μαλακή οροφή χρειάζεται 20 δευτερόλεπτα, ενώ το αυτοκίνητο κινείται έως και 60 χλμ./ώρα. Η Mercedes θα πουλά τη CLE Cabriolet με μαύρη, κόκκινη ή γκρι υφασμάτινη οροφή.

Προηγμένη τεχνολογικά καμπίνα με οθόνες

Στο εσωτερικό, τα βλέμματα στρέφονται στον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και την κάθετη κεντρική οθόνη αφής 11,9 ιντσών, που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, MBUX. Πέραν των στάνταρ καθισμάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν γνήσιο δέρμα επωφελούμενοι από μια ειδική επίστρωση που εμποδίζει τις υπέρυθρες ακτίνες του ήλιου. Η Mercedes αναφέρει πως σε δοκιμές που έκανε τα καθίσματα ήταν έως και 12 βαθμούς Κελσίου πιο δροσερά, σε σύγκριση με τα ίδια καθίσματα χωρίς την επίστρωση.

Με 5 ήπια υβριδικές επιλογές κινητήρων

Πέντε επιλογές κινητήρων είναι παρούσες, μία diesel και τέσσερις βενζίνης, όλες συνδυασμένες με ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ, που προσθέτει επιπλέον 23 άλογα σε κάθε μια από αυτές. Αναλυτικότερα, η CLE 220 d εξοπλίζεται από τον 4κυλινδρο diesel κινητήρα 2,0 λίτρων με ισχύ 197 (+23) ίππους και 440 Nm ροπής. Η CLE 200 έρχεται και σε τετρακίνητη έκδοση (CLE 200 4MATIC), εφοδιασμένες με τον 2λιτρο βενζινοκινητήρα, ο οποίος προσφέρει 204 (+23) ίππους και 320 Nm ροπής. Ακολουθεί η CLE 300 4MATIC με ισχύ 258 (+23) ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ η κορυφαία CLE 450 4MATIC με τον Twin-Turbo 3,0 λίτρων εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα ανεβαίνει στα 381 (+23) άλογα και τα 500 Nm ροπής.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις