Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτές είναι οι τιμές των Alfa Romeo Tributo Italiano στην Ελλάδα
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτές είναι οι τιμές των Alfa Romeo Tributo Italiano στην Ελλάδα

6/2/2024

Διαθέσιμη στην Ελλάδα η πρώτη παγκόσμια ειδική έκδοση της Alfa Romeo.
Στα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας με μαύρη οροφή.
Πλούσια σε εξοπλισμό καμπίνα.
Με βενζίνη ή diesel οι Giulia και Stelvio, βενζίνη ή Plug-in η Tonale.

Αξιζει να μαθετε

Διαθέσιμη στην Ελλάδα η πρώτη παγκόσμια ειδική έκδοση της Alfa Romeo

Η νέα ειδική έκδοση Tributo Italiano για τις Alfa Romeo Giulia, Stelvio και Tonale, έφτασε και στην Ελλάδα, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές των μοντέλων. Η νέα έκδοση προσθέτει περισσότερο εξοπλισμό, αλλά και μία σειρά ειδικών χαρακτηριστικών τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των τριών μοντέλων.

Στα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας με μαύρη οροφή

Τα τρία μοντέλα στην έκδοση Tributo Italiano θα διατίθεται αποκλειστικά στα χρώματα της ιταλικής σημαίας (Rosso Alfa, Verde Montreal και Bianco Alfa), σε συνδυασμό με μαύρη οροφή. Η ιταλική σημαία βρίσκεται και στα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες. Το «V» του Scudetto έχει μαύρο φινίρισμα στις Giulia και Stelvio, ενώ στην Tonale είναι σε χρώμα «Dark Miron». Όσο για τις ζάντες, είναι 21 ιντσών στη Stelvio, νέας σχεδίασης 19 ιντσών στην Giulia και 20 ιντσών στην Tonale. Μένοντας στην Tonale, αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που σχεδόν όλα τα διακοσμητικά φιλέτα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και όχι μαύρα.

Πλούσια σε εξοπλισμό καμπίνα

Στο εσωτερικό, τα νέα σπορ καθίσματα έχουν μαύρες διάτρητες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, ενώ στα εμπρός προσκέφαλα υπάρχει το logo της σειράς. Κόκκινες ραφές υπάρχουν επίσης στο ταμπλό και τις πόρτες, ενώ στην Tonale υπάρχουν νέα διακοσμητικά φιλέτα στο ταμπλό, μαζί με ατμοσφαιρικό φωτισμό και το σήμα της εταιρείας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης των Tributo Italiano, σύμφωνα με τη μάρκα περιλαμβάνει μέχρι θερμαινόμενο τιμόνι και υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα της Harman Kardon με 14 ηχεία. Φυσικά, πολλά είναι και τα συστήματα υποβοήθησης, που φτάνουν έως και το δεύτερο επίπεδο αυτόνομης οδήγησης, ενώ τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

Με βενζίνη ή diesel οι Giulia και Stelvio, βενζίνη ή Plug-in η Tonale

Στους κινητήρες, για την Tonale Tributo Italiano, υπάρχει η ήπια υβριδική επιλογή του 1,5 βενζινοκινητήρα (160 ίππους) ή το Q4 PHEV σύνολο με 280 άλογα και 80 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία. Οι Giulia και Stelvio Tributo Italianο εφοδιάζονται είτε με τον βενζινοκινητήρα 2.0 Turbo (280 ίππων) είτε τον 2.2 Turbo diesel (210 ίππων), αμφότεροι με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση Q4.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις