Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Διέρρευσε η νέα Lancia Ypsilon πριν την επίσημη πρεμιέρα
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε η νέα Lancia Ypsilon πριν την επίσημη πρεμιέρα

15/1/2024

«Συνελήφθη» στη διάρκεια γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ.
Αποκαλύφθηκε πλήρως η νέα γενιά της Lancia Ypsilon.
Με δύο οθόνες και ξεχωριστά χαρακτηριστικά η καμπίνα.
Υβριδική και ηλεκτρική.

«Συνελήφθη» στη διάρκεια γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ

Η νέα γενιά της Lancia Ypsilon θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της τον Φεβρουάριο, όμως εικόνες και βίντεο του μοντέλου διέρρευσαν πολύ νωρίτερα, αποκαλύπτοντας μέσα και έξω το μοντέλο. Η τρίτη γενιά της Ypsilon θα πωλείται ως υβριδική και ηλεκτρική, έχοντας σχεδίαση που συνδυάζει τα μοντέρνα χαρακτηριστικά και το ρετρό στοιχείο.

Αποκαλύφθηκε πλήρως η νέα γενιά της Lancia Ypsilon

Η ολοκαίνουργια Lancia Ypsilon συνελήφθη στη διάρκεια γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ στην Ιταλία παρέχοντας μία πλήρη εικόνα κυρίως για την εξωτερική εμφάνιση. Το μοντέλο που βλέπουμε είναι φινιρισμένο με σκούρα απόχρωση του μπλε και έχει μια σειρά από μαύρες πινελιές, όπως η λωρίδα στο χείλος του καπό που φέρει το όνομα της μάρκας. Από κάτω υπάρχουν τρεις λεπτές λωρίδες LED, ενώ οι προβολείς βρίσκονται στις δύο άκρες του μπροστινού προφυλακτήρα, ο οποίος διακοσμείται με έναν μεγάλο κεντρικό αεραγωγό και δύο μικρότερους κάθετους, δεξιά κι αριστερά. Το πίσω μέρος διαθέτει  κυκλικά φώτα, εμπνευσμένα από την Lancia Stratos, τα οποία φέρουν εντός τους δύο οριζόντια «Υ» ως φωτιζόμενη «υπογραφή». Η νέα Ypsilon θα διαθέτει επίσης μια μικρή αεροτομή στο τέλος της οροφής.

Με δύο οθόνες και ξεχωριστά χαρακτηριστικά η καμπίνα

Αναφορικά με την καμπίνα της νέας Ypsilon, μία εικόνα από τη διαρροή δείχνει πως υπάρχουν δύο οθόνες στο ταμπλό, μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και ακόμα μία για το σύστημα infotainment. Το τελευταίο θα ονομάζεται SALA (Sound Air Light Augmentation) και έχει σχεδιαστεί για να μπορούν οι χρήστες να αλληλεπιδράσουν μαζί του αγγίζοντας την οθόνη ή χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Παράλληλα, στην κεντρική κονσόλα βλέπουμε και ένα στοιχείο σαν pad που θα μοιάζει με δίσκο, αλλά και μια φωτιζόμενη σφαίρα απάνω στο καντράν.

Υβριδική και ηλεκτρική

Η νέα Lancia Ypsilon θα έχει δύο εκδόσεις, μια υβριδική και μια ηλεκτρική. Η ηλεκτρική θα έχει πιθανώς πολλά κοινά με το Jeep Avenger ή το Peugeot e-208, οπότε ίσως να δούμε ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 156 ίππων, τροφοδοτούμενο από μια μπαταρία 54 kWh που θα προσφέρει αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις