Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Διέρρευσε το ανανεωμένο Volkswagen Golf!
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε το ανανεωμένο Volkswagen Golf!

19/1/2024

Αποκαλύφθηκε πρόωρα το ανανεωμένο VW Golf και τα R-Line, GTI και GTE.
Ήπιες αλλαγές στο εξωτερικό μέρος.
Μεγαλύτερη οθόνη αφής στην καμπίνα και νέα μπουτόν στο τιμόνι.
Θα υπάρξουν αλλαγές και στην γκάμα των κινητήρων.

Αποκαλύφθηκε πρόωρα το ανανεωμένο VW Golf και τα R-Line, GTI και GTE

Διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το ανανεωμένο Volkswagen Golf. Το 8ης γενιάς φρεσκαρισμένο μοντέλο εντοπίστηκε σε ένα κλειστό χώρο έχοντας μαζί του την σπορτίφ έκδοση R-Line, αλλά και στις GTI και GTE. Παράλληλα, βλέπουμε και τη βάγκον εκδοχή του φρεσκαρισμένου Golf.

Ήπιες αλλαγές στο εξωτερικό μέρος

Όπως φαίνεται στις εικόνες που διέρρευσαν, το ανανεωμένο Golf θα έχει ακόμη πιο λεπτά φωτιστικά σώματα μπροστά, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους ξανά μέσω μιας λεπτής φωτιζόμενης μπάρας. Μάλιστα παρατηρούμε πως το σήμα της μάρκας έχει τη δυνατότητα να φωτίζεται. Μένοντας στο μπροστινό μέρος, ο προφυλακτήρας είναι επίσης ανασχεδιασμένος, σε όλες τις εκδόσεις, ενώ στις R-Line, GTI και GTE, η γρίλια είναι μεγαλύτερη. Στο πίσω μέρος φαίνεται πως θα υπάρχουν νέα γραφικά στα φώτα με νέο σχήμα και μέγεθος, ενώ στο GTI το όνομα της έκδοσης έχει πάρει θέση στην πόρτα κάτω από τη βάση του πλαϊνού καθρέπτη. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό θα πρέπει να αναφερθούμε και στα νέα σχέδια που υπάρχουν για τις ζάντες.


To Golf GTI.

To Golf GTI.

Μεγαλύτερη οθόνη αφής στην καμπίνα και νέα μπουτόν στο τιμόνι

Στο εσωτερικό το ανανεωμένο Golf θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Θα εξοπλιστεί με μεγαλύτερη οθόνη αφής για το infotainment, ενώ από τις εικόνες επιβεβαιώνεται πως από το τιμόνι έχουν αφαιρεθεί τα μπουτόν που ήταν ευαίσθητα στην αφή και έχουν τοποθετηθεί τα παραδοσιακά. H γερμανική μάρκα έχει ακόμα γνωστοποιήσεις ότι θα εισάγει την τεχνολογία ChatGPT.  

Θα υπάρξουν αλλαγές και στην γκάμα των κινητήρων

Η VW δεν αναφέρθηκε σε αλλαγές που ενδεχομένως θα υπάρξουν στα κινητήρια σύνολα του ανανεωμένου Golf 8ης γενιάς. Ωστόσο, δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν αναφέρουν πως ο βελτιωμένος τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1,5 TSI Evo2 θα είναι παρών συνδυασμένος με ήπια υβριδική τεχνολογία, ενώ και ο 1,0 eTSI ενδέχεται να λάβει κάποιες βελτιώσεις. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι  εάν ο 2λιτρος TDI πετρελαιοκινητήρας θα συνεχίσει να είναι παρών στην γκάμα. Σε ότι αφορά το plug-in υβριδικό Golf GTE θα μπορούσε να αποκτήσει το σύστημα PHEV επόμενης γενιάς που βασίζεται στον 1,5 TSI κινητήρα βενζίνης, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και συνδυάζεται  με το 7άρι DSG αυτόματο κιβώτιο. Ως αποτέλεσμα δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο μοντέλο να έρθει με περισσότερη ιπποδύναμη αλλά και μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία (ίσως έως 100 χιλιόμετρα) χάρη σε μία νέα μπαταρία.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις