Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Διέρρευσε το νέο Opel Frontera
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε το νέο Opel Frontera

5/4/2024

Πρώτη εικόνα του νέου SUV της Opel.
Με κινητήρες βενζίνης αλλά και ηλεκτρικό.
Θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των οικογενειακών SUV.
Χαμηλό κόστος απόκτησης υπολογίζει η μάρκα.

Πλησιάζει το Opel Frontera

Το επερχόμενο Opel Frontera διέρρευσε πριν το επίσημο ντεμπούτο του στην Ευρώπη. Το νέο οικογενειακό SUV της γερμανικής μάρκας, θα τοποθετηθεί πάνω από το Mokka στην γκάμα, ενώ θα διατίθεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Πρώτη εικόνα του νέου SUV της Opel

Μετά από κάποιες teaser εικόνες του νέου Frontera που είχαμε δει στο παρελθόν, το νέο SUV διέρρευσε παρουσιάζοντας το εμπρόσθιο μέρος του. Το νέο Frontera λαμβάνει τετραγωνισμένη σχεδίαση με ψηλά τη γραμμή οροφής. Η μάσκα «Vizor» της Opel εντοπίζεται στο μπροστινό μέρος, ενώ τα φτερά διαθέτουν πλαστική επένδυση.

Με κινητήρες βενζίνης αλλά και ηλεκτρικό

Το νέο Opel Frontera θα έχει ως βάση του την πλατφόρμα «Smart Car». Το γεγονός αυτό θα του δώσει τη δυνατότητα εκτός από κινητήρες εσωτερικής καύσης να προσφερθεί και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση (Frontera Electric). Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, αλλά το Frontera Electric σε μία από τις εκδόσεις του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ίδια μπαταρία 44 kWh και τον ηλεκτροκινητήρα 113 ίππων που συναντάμε στο e-C3. Στις εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης του Frontera, θα μπορούσαμε να δούμε τον τούρμπο 3ύλινδρο κινητήρα βενζίνης PureTech 1,2 λίτρων με έως 130 ίππους, ενώ παρών θα είναι και το 48βολτο ήπια υβριδικό σύστημα της Stellantis.

Θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των οικογενειακών SUV

Η Opel χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την ονομασία Frontera το 1991 για ένα SUV βασισμένο στο Isuzu Wizard. Κατασκεύασε μόλις δύο γενιές του μοντέλου και διέκοψε την παραγωγή του το 2004. Το νέο Frontera, στην τρίτη του γενιά, θα χρησιμοποιηθεί αντί του Crossland, αλλά σε μεγαλύτερη κατηγορία όπως αυτή των οικογενειακών SUV.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις