Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Mokka-e: H νέα σελίδα της εταιρίας
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Mokka-e: H νέα σελίδα της εταιρίας

Διαβάστηκε από 5076 αναγνώστες - 8/8/2022

Το νέο Opel Mokka έχει έρθει για να γράψει μια καινούργια σελίδα στην ιστορία της εταιρίας, με το νεανικό σχεδιασμό του και την τεχνολογία που κουβαλάει να είναι τα μεγάλα όπλα του. Στην καθαρά ηλεκτροκίνητη εκδοχή του, φέρνει το αύριο σήμερα, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει με την οδική του συμπεριφορά και την καλή πραγματική αυτονομία του.

Opel Mokka-e: Με τη νέα μάσκα Opel Vizor

Το νέο Mokka ήταν στοίχημα για την Opel πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Εντελώς διαφορετικό από το προκάτοχο του, με νέα φιλοσοφία, τόσο στο τομέα της εμφάνισης όσο και της τεχνολογίας, το μικρό SUV ήρθε να βγάλει από το «λήθαργο» των τελευταίων ετών την γερμανική εταιρία προσφέροντας κάτι τελείως νέο. Τα κατάφερε? Αναλογιζόμενοι το ντόρο που δημιούργησε από την πρώτη εμφάνιση του, τα βραβεία που έχει κερδίσει και την κίνηση των πωλήσεων μάλλον ναι! Ακόμα και στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του τα πάει εξαιρετικά, κάτι που αντιληφθήκαμε κι ιδίοις όμμασι, μετά από τα χιλιόμετρα που περάσαμε πίσω από το τιμόνι του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μοντέρνο και νεανικό, ξεχωρίζει η μάσκα Opel Vizor

Όπως ήδη είχαμε πει και στη δοκιμή του Οpel Mokka Diesel, η σχεδίαση του νέου SUV δεν έχει καμία σχέση με το προκάτοχο του. Αρχικά είναι πιο μικρό κατά 13 εκατοστά σε μήκος (4,15 μέτρα), αλλά και σε ύψος (φτάνει τα 1,53 μέτρα), αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά πιο μοντέρνο, φέροντας μια καινούργια αισθητική φιλοσοφία που θα συναντούμε σε όλα τα επερχόμενα μοντέλα της φίρμας από εδώ και πέρα. Το Μokka ήταν το πρώτο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής που «φόρεσε» τη μάσκα Opel Vizor εγκαινιάζοντας ένα καινούργιο πρόσωπο, που προσφέρει χαρακτήρα και μοναδικότητα, με τα λεπτά φώτα LED από τη βασική έκδοση (Matrix LED στο αυτοκίνητο δοκιμής μας), το μυώδες καπό και τα ιδιαίτερα φώτα ημέρας να δένουν αρμονικά μαζί της, αφήνοντας την όμως να πρωταγωνιστεί.



Γεμάτο καθαρές καμπύλες και ακμές σε στρατηγικά σημεία, το αμάξωμα του μοντέλου αναδύει τον απαραίτητο δυναμισμό και ξεχωρίζει εύκολα στο δρόμο. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα επίσης λεπτά φωτιστικά σώματα, ενώ οι μεγάλοι τροχοί κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό το σύνολο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε