Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 308 Hybrid: Ηλεκτρικές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 308 Hybrid: Ηλεκτρικές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστηκε από 25222 αναγνώστες - 1/8/2022

Ποιοτικό, με εκπληκτικά οδηγικά στοιχεία, γνήσιο hatchback και στο πνεύμα του ρεύματος, το Peugeot 308 Hybrid έχει όλα τα προσόντα για να αφήσει πίσω του τους «κλασικούς» παίχτες της premium κατηγορίας.

Peugeot 308 Hybrid e-EAT8: Με 180 ίππους και κατανάλωση 5λτ/100χλμ

Στη δοκιμή του Peugeot 308 με το βενζινοκινητήρα των 130 ίππων πήραμε την πρώτη σοβαρή εικόνα για το πόσο καλή, στοχευμένη και συντονισμένη δουλειά έκαναν οι άνθρωποι της γαλλικής εταιρίας, ώστε να δημιουργήσουν ένα μοντέλο που θα «χτυπούσε» στα ίσια τον ανταγωνισμό και την τάση της αγοράς προς τα SUV. Τα κατάφεραν εξαιρετικά καλά, με την Hybrid έκδοση να ανεβαίνει ακόμα ένα σκαλί παραπάνω και να υπόσχεται, εκτός από γνήσιο γαλλικό οδηγικό DNΑ, ηλεκτρική αυτονομία 60 χιλιομέτρων.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Προκαλεί ακόμα και σταματημένο το Peugeot 308

Ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία που εφαρμόστηκε και στο 208, το Peugeot 308 φτιάχτηκε για να ξεχωρίζει στο δρόμο. Μυώδες, με έντονες ακμές  και μεγαλύτερων διαστάσεων από τον προκάτοχο του, το γαλλικό μοντέλο μπορείς να το χαρακτηρίσεις κι ελαφρώς ερωτικό. Το νέο λογότυπο της εταιρίας, που μπαίνει για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής, δεσπόζει πάνω στη μεγάλη κυψελωτή μάσκα, η οποία φτάνει μέχρι τους προβολείς Full LED Matrix (απλοί LED στις βασικές εκδόσεις).Τα κάθετα φώτα ημέρας κλέβουν πάλι την παράσταση, μιας και δημιουργούν τη φωτεινή ταυτότητα της εταιρίας, ενώ ταυτόχρονα θυμίζουν κυνόδοντες, ένας φόρος τιμής προς το λιοντάρι του σήματος.



Οι εκλεπτυσμένες νευρώσεις είναι ευδιάκριτες και στο προφίλ του αυτοκινήτου, με το πίσω μέρος να είναι αρκετά δυναμικό χάρη στον «macho» προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα που φέρουν τις χαρακτηριστικές 3 νυχιές.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε