Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ειδική έκδοση της Toyota Supra με πολύχρωμο εξωτερικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ειδική έκδοση της Toyota Supra με πολύχρωμο εξωτερικό

4/12/2023

GR Supra μοναδική από την Toyota Γερμανίας.
Έχει πολύχρωμο εξωτερικό και ανθρακονημάτινα αξεσουάρ.
Ρυθμιζόμενη ανάρτηση 10 σημείων και νέα εξάτμιση.
Με 340 ίππους.

GR Supra μοναδική από την Toyota Γερμανίας

Ξεχωρίζοντας από χιλιόμετρα μακριά χάρη στην πολύχρωμη εμφάνιση που διαθέτει, μία μοναδική Supra παρουσιάστηκε από την Toyota. Ο λόγος για μία Toyota GR Supra GT4 100th Edition Tribute, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την κατασκευή 100 μονάδων της αγωνιστικής GR Supra GT4 Evo, αλλά πρόκειται για αυτοκίνητο που μπορεί να κυκλοφορήσει και στο δρόμο εκτός από την πίστα. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη Supra έχει τροποποιηθεί από την Toyota Γερμανίας, λαμβάνοντας μεταξύ άλλων πολλά αξεσουάρ του τμήματος Gazzo Racing που την κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή.

Έχει πολύχρωμο εξωτερικό και ανθρακονημάτινα αξεσουάρ

Στο εξωτερικό η Toyota GR Supra GT4 100th Edition Tribute ξεχωρίζει από το πολύχρωμο συνδυασμό, που του τον έδωσε η eighteleven. Ανάμεσα στα πολλά χρώματα βρίσκουμε και το ειδικό Plasma Orange πορτοκαλί χρώμα, που λάνσαρε η Toyota με την ειδική και περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση GT4 100th Edition Tribute. Εξίσου σημαντικά είναι τα πολλά ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα η αεροτομή και τα καπάκια των καθρεπτών, ενώ το μπροστινό splitter προέρχεται από την AC Schnitzer.

Ρυθμιζόμενη ανάρτηση 10 σημείων και νέα εξάτμιση

Μέρος των αλλαγών που έχει υποστεί η Supra, που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Essen, στη Γερμανία, είναι και η παρουσία της ανάρτησης Bilstein Evo T1, που μπορεί να ρυθμιστεί σε 10 στάδια, κατεβάζοντας την απόσταση από το έδαφος έως και 35 χιλιοστά. Οι τροχοί προέρχονται από την Protrack One και το σπορ σύστημα εξάτμισης από τη Milltek.

Με 340 ίππους

Να θυμίσουμε πως η Toyota πρόκειται να πουλήσει μόνο 100 αυτοκίνητα της GR Supra GT4 100th Edition Tribute στην Ευρώπη, εξοπλισμένα με τον εξακύλινδρο 3,0 λίτρων κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η ισχύς παραμένει στους 340 ίππους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις