Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Ford γιορτάζει τα 60 χρόνια της Mustang με νέες εκδόσεις!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ford γιορτάζει τα 60 χρόνια της Mustang με νέες εκδόσεις!

18/4/2024

Διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ευρώπη η Mustang California Special.
Η Ford προσφέρει και το πακέτο Nite Pony.
Ξεκινούν οι παραγγελίες για την Mach-E Rally.
Στη «γηραιά ήπειρο» σε περιορισμένο αριθμό η Mustang GTD.

Η Ford γιορτάζει τα 60 χρόνια της Mustang

Η Ford γιορτάζει τα 60 χρόνια της Mustang και παρουσιάζει τη νέα έκδοση California Special, αλλά και το πακέτο Nite Pony για την αγορά της Ευρώπης. Ταυτόχρονα, η μάρκα ανακοινώνει πως οι παραγγελίες για τη νέα, ηλεκτρική Mustang Mach-E Rally ξεκινούν στις 30 Απριλίου, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται η άφιξη στην Ευρώπη της επίσης νέας Mustang GTD.

Διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ευρώπη η Mustang California Special

Η νέα Mustang California Special είναι διαθέσιμη σε οκτώ εξωτερικές χρωματικές επιλογές, όπως η Iconic Silver και η Vapour Blue. Η έκδοση California Special ξεχωρίζει για τις διακριτικές λωρίδες στις πλαϊνές της επιφάνειες που συνδυάζουν φινίρισμα Medium Light Rave Blue και High και Low Gloss Black. Αυτές φέρουν μία μοναδική επιγραφή GT/CS που είναι σχεδόν αόρατη σε χαμηλό φωτισμό, αλλά γίνεται πολύ πιο εμφανής στο φως του ήλιου. Μαύρα πλαίσια κοσμούν τους προβολείς, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών διαθέτουν κατεργασμένη επιφάνεια με λεπτομέρειες Rave Blue, που συμπληρώνονται από ένα σήμα GT/CS στην εμπρός μάσκα και ένα λογότυπο GT στο πορτμπαγκάζ, αμφότερα στο ίδιο χρώμα.
 
Στο εσωτερικό της νέας Mustang California Special κυρίαρχα στοιχεία είναι η ταπετσαρία σε Navy Pier, καθώς και τα δερμάτινα καθίσματα σε Ebony Black, με δίχρωμες ραφές Raptor Blue και Metal Grey, οι οποίες διατρέχουν το ταμπλό, τις πόρτες, το τιμόνι και την κεντρική κονσόλα.

Η Mustang California Special θα είναι διαθέσιμη ως GT κάμπριο με 446 ίππους

Η νέα Mustang California Special είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία στην έκδοση Mustang GT Convertible (κάμπριο). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 10 σχέσεων σε συνδυασμό με τον κινητήρα V8 των 5,0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 446 ίππους.

Η Ford προσφέρει και το πακέτο Nite Pony

Από κει και πέρα το νέο πακέτο Nite Pony Package, είναι επίσης διαθέσιμο για παραγγελία για τις Ford Mustang GT Coupe και Convertible με επιλογή μεταξύ χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου σε συνδυασμό με τον V8 κινητήρα των 5,0 λίτρων, προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφώσουν την νέα Mustang τους με πιο σκουρόχρωμα στοιχεία. Στο συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου βαμμένες σε μαύρο χρώμα Ebony Black, μαύρη οροφή, καλύμματα καθρεπτών και πλαίσια προβολέων, καθώς και μαύρα εμπρός και πίσω σήματα Pony.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις