Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Hyundai αποκάλυψε το νέο Kona Electric N Line
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Hyundai αποκάλυψε το νέο Kona Electric N Line

17/1/2024

Το ηλεκτρικό Kona και σε έκδοση N Line.
Σπορ εμφάνιση, 19άρες ζάντες αλουμινίου και διχρωμία.
Καθίσματα με κόκκινες ραφές και πεντάλ αλουμινίου στη δυναμική καμπίνα.
Και νέα έκδοση N Line S με περισσότερο εξοπλισμό.

Το ηλεκτρικό Kona και σε έκδοση N Line

Πρεμιέρα έκανε το Hyundai Kona Electric και στην σπορτίφ έκδοση N Line. Το Kona Electric N Line θα ξεκινήσει την παραγωγή του τον Φεβρουάριο του 2024, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους την άνοιξη του ίδιου έτους. Παρούσα και η νέα έκδοση N Line S, που προσφέρει το ίδιο σπορ κοστούμι αλλά με επιπλέον εξοπλισμό.

Σπορ εμφάνιση, 19άρες ζάντες αλουμινίου και διχρωμία

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος το Kona Electric N Line λαμβάνει σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, κάνοντας πιο σπορτίφ την εμφάνισή του  σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Τα καπάκια των καθρεπτών λαμβάνουν μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ προαιρετικά μπορεί να είναι μαύρη και η οροφή. Φυσικά, το εξωτερικό διακοσμείται περαιτέρω με το χαρακτηριστικό σήμα N Line.

Καθίσματα με κόκκινες ραφές και πεντάλ αλουμινίου στη δυναμική καμπίνα

Στην καμπίνα, το Kona Electric N Line εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα με το λογότυπο N Line και κόκκινες ραφές. Οι πρόσθετες κόκκινες λεπτομέρειες στο τιμόνι και το ταμπλό συμβάλλουν επίσης στη δημιουργία ενός δυναμικού περιβάλλοντος, όπως και τα πεντάλ αλουμινίου. Η έκδοση N Line εισάγει επίσης πρόσθετο εξοπλισμό, όπως εσωτερικό φωτισμό περιβάλλοντος, θερμαινόμενο τιμόνι, ασύρματη βάση φόρτισης για συμβατές συσκευές και ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα.

Και νέα έκδοση N Line S με περισσότερο εξοπλισμό

Πέραν της έκδοσης N Line, η Hyundai εισάγει και την έκδοσης N Line S, η οποία προσθέτει ακόμα περισσότερο εξοπλισμό. Μεταξύ των βασικότερων χαρακτηριστικών είναι τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα καλυμμένα με Alcantara, διζωνικός κλιματισμός με πίσω αεραγωγούς και ηχοσύστημα BOSE premium με 7 ηχεία και Subwoofer. Η έκδοση N Line S έρχεται στάνταρ και με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού, ενώ διαθέσιμο για αυτή την έκδοση είναι και το πακέτο Lux, που εισάγει ηλεκτρική ηλιοροφή, ψηφιακό κλειδί, κάθισμα οδηγού με μνήμη και τα συστήματα Remote Smart Park Assist, Highway Driving Assist 2 και Forward Collison-Avoidance Assist 2.0.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις