Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Lancia έδειξε το μπροστινό μέρος της νέας Ypsilon

Η Lancia έδειξε το μπροστινό μέρος της νέας Ypsilon

14/12/2023

Αυτή είναι η πρώτη teaser εικόνα του εξωτερικού μέρους.
Ξεχωρίζουν οι τρεις λεπτές LED μπάρες.
Κυκλικά φώτα στο πίσω μέρος.
Δύο οθόνες στην καμπίνα και μία κυκλική πλατφόρμα.

Αυτή είναι η πρώτη teaser εικόνα του εξωτερικού μέρους

Η teaser καμπάνια της Lancia ενόψει της αποκάλυψης της νέας Ypsilon συνεχίζεται, με την ιταλική μάρκα να αποκαλύπτει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με μία νέα εικόνα. Αυτή έρχεται ως συνέχεια μίας πρώτης εικόνας που έδειχνε μέρος του εσωτερικού, αλλά και της πρόσφατης διαρροής του μοντέλου που βρέθηκε πεσμένο σε ένα αρδευτικό κανάλι, χωρίς καμουφλάζ.

Ξεχωρίζουν οι τρεις λεπτές LED μπάρες

Η νέα teaser εικόνα παρουσιάζει το εμπρόσθιο μέρος της νέας Lancia Ypsilon, το οποίο εμπνέεται σχεδιαστικά από το concept Pu+Ra HPE. Τρεις πολύ λεπτές μπάρες LED διατεταγμένες σε σχήμα Y που λειτουργούν ως φώτα ημέρας, είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό. Το όνομα της μάρκας είναι παρών ολογράφως χαμηλά στο καπό, ενώ οι κύριοι προβολείς φαίνεται πως είναι τοποθετημένοι στις άκρες του μπροστινού προφυλακτήρα.

Κυκλικά φώτα στο πίσω μέρος

Από κει και πέρα, θυμίζουμε πως μόλις χθες ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο της Ypsilon, χωρίς καμουφλάζ, έπεσε σε ένα αρδευτικό κανάλι. Όταν τα συνεργεία κλήθηκαν να το ανασύρουν, επιβεβαιώθηκε πως η Ypsilon θα έχει στο πίσω μέρος κυκλικά φώτα, όντας και αυτά εμπνευσμένα σχεδιαστικά από το ίδιο πρωτότυπο.

Δύο οθόνες στην καμπίνα και μία κυκλική πλατφόρμα

Τέλος, πολύ νωρίτερα η Lancia δημοσίευσε μία teaser εικόνα από την καμπίνα της νέας Ypsilon. Σε αυτή μας έδειξε ένα «tavolino» ένα μικρό «τραπέζι» δηλαδή, που φαίνεται να περιλαμβάνει και ένα ασύρματο pad φόρτισης. Παρούσες στην καμπίνα της νέας Ypsilon θα είναι και δύο οθόνες, μίας ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η άλλη για το infotainment.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις