Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
H VW αποκάλυψε την πρώτη teaser εικόνα του βασικού της ηλεκτρικού

H VW αποκάλυψε την πρώτη teaser εικόνα του βασικού της ηλεκτρικού

29/5/2024

Στις αγορές το 2027 με κόστος από 20.000 ευρώ.
Αυτή είναι η πρώτη teaser εικόνα.
Έρχεται και νέο ηλεκτρικό βασισμένο στο ID.2all concept.
Επικεφαλής VW: «Η υπόσχεσή μας είναι: ηλεκτροκίνηση για όλους».

Στις αγορές το 2027 με κόστος από 20.000 ευρώ

Το βασικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Volkswagen ετοιμάζεται για να έρθει στις αγορές της Ευρώπης και η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα. Ο ερχομός του έχει προγραμματιστεί για το 2027 και όταν το μοντέλο λανσαριστεί στις αγορές θα έχει κόστος απόκτησης περίπου από τις 20.000 ευρώ.

Αυτή είναι η πρώτη teaser εικόνα

Ενώ η εξέλιξή του συνεχίζεται, η Volkswagen δημοσίευσε την πρώτη εικόνα teaser. Αν και σκοτεινή φαίνεται η σιλουέτα του μοντέλου, που έχει δανειστεί χαρακτηριστικά από τα ID.3 και e-Up. Επίσης από την εικόνα ξεχωρίζουν οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών.

Επικεφαλής VW: «Η υπόσχεσή μας είναι: ηλεκτροκίνηση για όλους»

Ο επικεφαλής της Volkswagen, Thomas Schäfer σε δηλώσεις του σχετικά με την πορεία της μάρκας προς την ηλεκτροκίνηση είπε: «Για να γίνει ευρέως διαδεδομένη η ηλεκτροκίνηση, χρειάζονται ελκυστικά οχήματα, ειδικά στη βασική κατηγορία. Η υπόσχεσή μας είναι: ηλεκτροκίνηση για όλους. Έτσι, παρά την ελκυστική τιμή, τα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα από τη βασική κατηγορία θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένα όσον αφορά την τεχνολογία».

Έρχεται και νέο ηλεκτρικό βασισμένο στο ID.2all concept

Η Volkswagen πέραν του βασικού ηλεκτρικού ετοιμάζει και ένα ακόμα ηλεκτρικό, το οποίο θα βασίζεται στο πρωτότυπο ID.2all. Θα πρόκειται για ένα αυτοκίνητο στο μέγεθος του Polo αλλά με χώρους Golf και τιμή κάτω από 25.000 ευρώ. Η Volkswagen κατά το παρελθόν έχει πει πως θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα προσφέρει 226 άλογα και θα δίνει τη δυνατότητα να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις