Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η νέα Lancia Ypsilon έπεσε στο νερό και... διέρρευσε!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Lancia Ypsilon έπεσε στο νερό και... διέρρευσε!

13/12/2023

Βούτηξε σε αρδευτικό κανάλι.
Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Ypsilon χωρίς καμουφλάζ.
Με στρογγυλά φώτα εμπνευσμένα από το πρωτότυπο Pu+Ra.
Φήμες ότι το μοντέλο ήταν κλεμμένο.

Βούτηξε σε αρδευτικό κανάλι

Με τον πιο παράδοξο τρόπο πραγματοποιήθηκε η διαρροή εικόνων της νέας Lancia Ypsilon. Δοκιμαστικό μοντέλο, χωρίς καμουφλάζ, βρέθηκε βουτηγμένο σε αρδευτικό κανάλι στη Γαλλία με αποτέλεσμα οι εικόνες από τα συνεργεία που κλήθηκαν να το ανασύρουν να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Ypsilon χωρίς καμουφλάζ

Όπως αποκάλυψαν τα γαλλικά Μέσα που έσπευσαν στο σημείο, το δοκιμαστικό μοντέλο που βρέθηκε μέσα στο αρδευτικό κανάλι πρόκειται για την ηλεκτρική Lancia Ypsilon, το ντεμπούτο της οποίας αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2024. Μέχρι στιγμής είχαν κυκλοφορήσει πολλές εικόνες που έδειχναν καμουφλαρισμένη την Ypsilon, αλλά τώρα, χάρη σε αυτό το ατύχημα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το μοντέλο χωρίς καμουφλάζ.

Με στρογγυλά φώτα εμπνευσμένα από το πρωτότυπο Pu+Ra

Είναι αλήθεια πως οι εικόνες που προέρχονται από τον Γάλλο φωτογράφο, Lionel Vadam δεν είναι τόσο λεπτομερείς, αλλά εξακολουθούν να είναι αποκαλυπτικές, τουλάχιστον σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτές που είχαν κυκλοφορήσει έως και σήμερα. Μπορούμε να δούμε ότι τα παράθυρα περιβάλλονται από μαύρη επένδυση, όπως οι θόλοι των τροχών και ότι υπάρχουν στρογγυλά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος, εμπνευσμένα από το πρωτότυπο Pu+Ra. Να σημειώσουμε πως η νέα Lancia Ypsilon θα είναι βασισμένη στην πλατφόρμα e-CMP και στην ηλεκτρική της έκδοση θα αποκτήσει ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 156 ίππων, που θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 51 kWh, με ενδεχόμενη αυτονομία στα 400 χιλιόμετρα.

Φήμες ότι το μοντέλο ήταν κλεμμένο

Τέλος, τα γαλλικά Μέσα ξεκαθαρίζουν πως κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε από την πτώση της Lancia Ypsilon στο νερό. Επίσης, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος, αν και η Est Republicain αναφέρει ότι το όχημα είχε κλαπεί.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις