Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα σχέδια της νέας Lancia Ypsilon είναι ανεπίσημα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια της νέας Lancia Ypsilon είναι ανεπίσημα.

Η νέα Lancia Ypsilon συνεχίζει τις δοκιμές πριν το ντεμπούτο της

Διαβάστηκε από 5110 αναγνώστες - 6/12/2023

Εντοπίστηκαν καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της Ypsilon.
Με σχεδιαστικά στοιχεία από το concept Pu+Ra HPE και αποτύπωμα α λα 208 και Corsa.
Δύο οθόνες στο εσωτερικό.
Με βενζίνη αλλά και ηλεκτρική έκδοση.

Εντοπίστηκαν καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της Ypsilon

Τα καμουφλαρισμένα δοκιμαστικά πρωτότυπα της νέας Lancia Ypsilon εντοπίστηκαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα οι πρώτες πληροφορίες να κάνουν την εμφάνισή τους. Με σχεδιαστικά στοιχεία του concept Lancia Pu+Ra HPE και ανάλογο αποτύπωμα με τα Peugeot 208 και Opel Corsa θα εμφανιστεί το πρώτο μοντέλο που θα σημάνει την αναγέννηση της ιταλικής φίρμας. Δύο οθόνες στην καμπίνα.

Με σχεδιαστικά στοιχεία από το concept Pu+Ra HPE και αποτύπωμα α λα 208 και Corsa

Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Ypsilon θα πάρει στοιχεία από το concept Pu+Ra HPE. Από τις εικόνες με τα δοκιμαστικά πρωτότυπα, τα φώτα ημέρας στο μπροστά μέρος φαίνεται πως θα διαιρούνται σε τρία μέρη, ενώ πίσω θα υπάρχουν κυκλικά φώτα. Η νέα Ypsilon θα έχει χαρακτηριστικά και από τα Peugeot 208 και Opel Corsa, όσον αφορά τις αναλογίες κάτι στο οποίο θα παίξει ρόλο και η χρήση της πλατφόρμας CMP.

Δύο οθόνες στο εσωτερικό

Στην καμπίνα, δύο μεγάλες οθόνες εμφανίστηκαν στα δοκιμαστικά πρωτότυπα, ενώ κάτω από την κεντρική οθόνη αφής υπάρχει μια μικρή κυκλική πλατφόρμα, που φαίνεται να περιλαμβάνει ένα ασύρματο pad φόρτισης.

Με βενζίνη αλλά και ηλεκτρική έκδοση

Από τη στιγμή που θα έχει τις ίδιες βάσεις με τα Peugeot 208 και Opel Corsa, η νέα Lancia Ypsilon θα είναι διαθέσιμη με μοτέρ βενζίνης όσο και με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Στην χωρίς ρύπους κορυφαία έκδοση, η Ypsilon πιθανότατα θα εξοπλίζεται με μπαταρία 51 kWh και θα έχει αυτονομία έως 400 χιλιόμετρα. Από κει και πέρα, οι εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης, πιθανότατα θα δανειστούν σύνολα από τα 208 και Corsa.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις