Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η νέα ειδική έκδοση της Mercedes-AMG A 45 S σε κολάζει!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα ειδική έκδοση της Mercedes-AMG A 45 S σε κολάζει!

14/2/2024

Νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση της Mercedes-AMG A 45 S.
Πρόσθετος εξοπλισμός αξίας 14.280 ευρώ.
Το πράσινο Green Hell Magno χρώμα εντυπωσιάζει.
Δεν επηρεάζονται τα 421 άλογα.

Νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση της Mercedes-AMG A 45 S

Πρεμιέρα έκανε μία νέα ειδική έκδοση της Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+, που μαγνητίζει τα βλέμματα. Όντας βαμμένη σε πράσινο χρώμα που ονομάζεται «Green Hell Magno», η νέα Mercedes-AMG A 45 S θα πωλείται αυστηρά μέχρι το τέλος του 2024, έχοντας επιπλέον εξοπλισμό αξίας 14.280 ευρώ.

Το πράσινο Green Hell Magno χρώμα εντυπωσιάζει

Στη νέα της περιορισμένη έκδοση, η Mercedes-AMG A 45 S ξεχωρίζει από την αποκλειστική εξωτερική πράσινη απόχρωση Green Hell Magno. Το όνομά της είναι εμπνευσμένο από τη διάσημη γερμανική πίστα του Nürburgring Nordschleife, που έχει το προσωνύμιο «πράσινη κόλαση». Από κει και πέρα, βλέπουμε πως η πράσινη απόχρωση συμπληρώνεται από κίτρινες πινελιές και άλλα γραφικά, όπως ρίγες, το έμβλημα AMG που κοσμεί το καπό και τα γράμματα «A 45 S» που διακοσμούν τις πόρτες. Οι ζάντες 19 ιντσών έχουν φινίρισμα σε μαύρο ματ χρώμα με κίτρινα διακοσμιτικά, ενώ μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών συναντούμε το έμβλημα AMG στην τάπα καυσίμου. Να σημειωθεί πως η Mercedes προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εξοπλίσουν την ειδική αυτή Mercedes-AMG A 45 S με τα προαιρετικά πακέτα AMG Night, AMG Night ΙΙ και AMG Aerodynamics, για να κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό το μοντέλο.

Η καμπίνα ακολουθεί το εξωτερικό

Στην καμπίνα, η Green Hell Magno, Mercedes-AMG A 45 S διαθέτει τεχνητό δέρμα Artico και ταπετσαρία μικροϊνών Microcut. Οι κίτρινες πινελιές που είδαμε στο εξωτερικό, εντοπίζονται και στα καθίσματα με τη μορφή των ραφών και όχι μόνο, αφού παρατηρούμε πως ένα μέρος των καθισμάτων φέρει αυτή την απόχρωση, ενώ το ίδιο ισχύει και για το λογότυπο «45 s» στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Ο χρωματικός συνδυασμός στο εσωτερικό έρχεται επίσης σε συνάφεια και με τον πολύχρωμο φωτισμό περιβάλλοντος.

Δεν επηρεάζονται τα 421 άλογα

Αναφορικά με την ισχύ, ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων αποδίδει τους ίδιους 421 ίππους και 500 Nm ροπής, όπως με την στάνταρ Α 45 s. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου οκτατάχυτου κιβωτίου. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 270 χλμ./ώρα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε