Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Ιδού οι νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio Super Sport
24 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ιδού οι νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio Super Sport

15/5/2024

Ειδικό για την έκδοση μαύρο λογότυπο Quadrifoglio.
3D κόκκινες ίνες άνθρακα στην καμπίνα.
Συνεχίζει ο V6 twin-turbo 2,9 λίτρων κινητήρας με 520 άλογα.
275 Giulia και 175 Stelvio Super Sport θα κατασκευαστούν.

Η νέα έκδοση τιμά τη νίκη της Alfa Romeo στο Mille Miglia το 1928

Πρεμιέρα έκαναν οι νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio στην ειδική και περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση, Super Sport. Η νέα έκδοση αποτίει φόρο τιμής στη νίκη της μάρκας, στον αγώνα Mille Miglia του 1928 με την 6C 1500 Super Sport, προσφέροντας στα δύο μοντέλα ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Ειδικό για την έκδοση μαύρο λογότυπο Quadrifoglio

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των Αlfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio Super Sport είναι το μαύρο φόντο στο σήμα Quadrifoglio, καθώς αυτή ήταν η εικόνα του πριν από περίπου 100 χρόνια που εμφανίστηκε. Το νέο λογότυπο με το τετράφυλλο τριφύλλι συνδυάζεται με πολλά ανθρακονημάτινα μέρη στο εξωτερικό και των δύο μοντέλων. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται το περίβλημα της γρίλιας, τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών και στην Giulia η οροφή. Αμφότερα τα μοντέλα εξοπλίζονται με μαύρες δαγκάνες φρένων και μαύρο φινίρισμα στις ζάντες με μέγεθος 19 ιντσών στην Giulia, ενώ στην Stelvio 21 ίντσες. Παρών είναι και ένα σύστημα εξάτμισης Akrapovic με φινίρισμα από ανθρακονήματα. Οι Giulia και Stelvio Super Sport μπορούν να βαφτούν εξωτερικά με το νέο μαύρο χρώμα Nero Vulcano, αλλά και το κόκκινο Rosso Etna, ενώ η Giulia θα διατεθεί και με το λευκό Bianco Alfa.  

3D κόκκινες ίνες άνθρακα στην καμπίνα

Στην καμπίνα το μαύρο δέρμα συνδυάζεται με κόκκινες ραφές, χαρακτηριστικό που συναντούμε στα καθίσματα, τις πόρτες, το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Το highlight στο εσωτερικό είναι οι 3D κόκκινες ίνες άνθρακα στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τα πάνελ των θυρών, αλλά και η αρίθμηση των μονάδων που θα κατασκευαστούν, την οποία συναντούμε ραμμένη στα προσκέφαλα των καθισμάτων.   

Συνεχίζει ο V6 twin-turbo 2,9 λίτρων κινητήρας με 520 άλογα

Αναφορικά με τον κινητήρα των Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio Super Sport δε βρίσκουμε αλλαγές σε σχέση με τις άλλες Quadrifoglio. Ως εκ τούτου, ο V6 twin-turbo 2,9 λίτρων κινητήρας βενζίνης συνεχίζει να συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, προσφέροντας 520 άλογα.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις