Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Lancia: Αποκάλυψε το νέο λογότυπο HF & επιβεβαίωσε την Ypsilon HF
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lancia: Αποκάλυψε το νέο λογότυπο HF & επιβεβαίωσε την Ypsilon HF

15/3/2024

Έρχεται επίσημα το 2025 η νέα Lancia Ypsilon HF.
Παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της έκδοσης ΗF.
Με 240 άλογα η Lancia Ypsilon HF.
Η έκδοση HF θα ακολουθήσει και άλλα μοντέλα της ιταλικής μάρκας.

Επιβεβαιώθηκε για το 2025 η έλευση της Lancia Ypsilon HF

Η Lancia παρουσίασε το ανασχεδιασμένο λογότυπο των «καυτών» εκδόσεων HF και επιβεβαίωσε ότι το πρώτο μοντέλο της νέας εποχής που θα το αποκτήσει, θα είναι η νέα Ypsilon. Με 240 άλογα και σπορ εμφάνιση θα ντεμπουτάρει το 2025 η νέα Lancia Ypsilon HF.

Παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της έκδοσης ΗF

Το ανασχεδιασμένο λογότυπο «HF» που ετοίμασε η Lancia, είναι μια εξέλιξη του πρωτότυπου από το 1960. Αποτελείται από ένα ελεφαντάκι σε συνδυασμό με τα γράμματα HF. Τα χρώματα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι τα: λευκό, κόκκινο και μαύρο.

Με 240 άλογα η Lancia Ypsilon HF

Πέραν του νέου HF λογότυπου, η Lancia επιβεβαίωσε και την έλευση της νέας ηλεκτροκίνητης Lancia Ypsilon HF, που θα έρθει εντός του 2025. Το εν λόγω μοντέλο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και προσθιοκίνητο με απόδοση 240 ίππους. Η επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα θα διαρκεί 5,8 δευτερόλεπτα.

Αυτονομία που θα αγγίζει τα 403 χιλιόμετρα

Η μπαταρία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 51 kWh και υπόσχεται 403 χιλιόμετρα αυτονομίας στη βασική έκδοση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ypsilon HF θα έχει μειωμένη απόσταση από το έδαφος και αυξημένο πλάτος κατά 5 εκατοστά, σε σχέση με την τυπική Ypsilon. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να βασίζεται στη νέα και εξελιγμένη πλατφόρμα Perfo eCMP της Stellantis, που εστιάζει στην σπορ οδήγηση.

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως μετά την Ypsilon, το λογότυπο HF θα ακολουθήσει και σε άλλα μοντέλα της Lancia, τα οποία θα αποκτήσουν σπορ εκδόσεις.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις