Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Lancia: To infotainment της νέας Ypsilon είναι το SALA
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lancia: To infotainment της νέας Ypsilon είναι το SALA

22/12/2023

Ντεμπούτο τον Φεβρουάριο του 2024.
Το infotainment SALA θα λειτουργεί με την αφή και με φωνητικές εντολές.
Στο εξωτερικό ξεχωρίζουν οι τρεις λεπτές LED μπάρες.
Η Ypsilon θα εξοπλίζεται και με θερμικά μοτέρ.

Ντεμπούτο τον Φεβρουάριο του 2024

Η καμπάνια των teaser για τη νέα Lancia Ypsilon συνεχίζεται και τη σκυτάλη παίρνει το σύστημα infotainment του επερχόμενου ιταλικού μοντέλου που ονομάζεται SALA. Νωρίτερα έχουμε δει την πρώτη εικόνα από το εξωτερικό μέρος, την ώρα που η αποκάλυψη της Ypsilon είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2024.

Το infotainment SALA θα λειτουργεί με την αφή και με φωνητικές εντολές

Η Lancia αναφέρει πως αρχικά SALA, σημαίνουν Sound Air Light Augmentation. Το σύστημα ψυχαγωγίας έχει σχεδιαστεί για να μπορούν οι χρήστες να αλληλεπιδράσουν μαζί του αγγίζοντας την οθόνη αλλά και χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. SALA στα ιταλικά σημαίνει σαλόνι και η Lancia επέλεξε αυτή την ονομασία καθώς υποστηρίζει πως οι χρήστες του SALA θα αισθάνονται σα να είναι στο σαλόνι του σπιτιού τους. Η Lancia δεν υπεισέρχεται σε πολλές λεπτομέρειες αλλά είπε πως μπορούμε να περιμένουμε δύο οθόνες υψηλής ευκρίνειας καθώς και πλήρως προσαρμόσιμο, εστιασμένο σε widget λογισμικό.

Στο εξωτερικό ξεχωρίζουν οι τρεις λεπτές LED μπάρες

Πριν από το σημερινό teaser η Lancia έχει δημοσιεύσει και την πρώτη εικόνα από το εξωτερικό της νέας Ypsilon. Σε αυτή μπορούμε να δούμε τρεις εξαιρετικά λεπτές λεπίδες φωτός LED διατεταγμένες σε σχήμα Y που λειτουργούν ως φώτα ημέρας. Το όνομα της μάρκας είναι παρών ολογράφως χαμηλά στο καπό, ενώ οι βασικοί προβολείς φαίνεται πως είναι τοποθετημένοι στις άκρες του μπροστινού προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος η Ypsilon θα έχει κυκλικά φώτα, όντας και αυτά εμπνευσμένα σχεδιαστικά από το ίδιο πρωτότυπο.

Η Ypsilon θα εξοπλίζεται και με θερμικά μοτέρ

Η νέα Lancia Ypsilon αναμένεται να παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Θα είναι η μοναδική νέα Lancia που θα προσφέρεται με επιλογή κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς τα δύο επόμενα μοντέλα που έχουν επιβεβαιωθεί θα είναι μόνο ηλεκτρικά. Θυμίζουμε πως η ειδική έκδοση Edizione Limitata Cassina για την ηλεκτρική Ypsilon, θα είναι και η πρώτη που θα αποκαλυφθεί.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις