Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
MG2: Έρχεται νέο ηλεκτρικό πόλης με τιμή 23.000 ευρώ

MG2: Έρχεται νέο ηλεκτρικό πόλης με τιμή 23.000 ευρώ

1/3/2024

Η MG έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξή του.
Θα αποτελέσει το βασικό μοντέλο της MG.
Παρουσιάζεται το 2ο εξάμηνο του 2025.
Θα κοστίζει από 23.000 ευρώ.

Η MG έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξή του

Η MG έχει ξεκινήσει την κατασκευή ενός νέου μικρού ηλεκτρικού για την αγορά της Ευρώπης. Όταν θα παρουσιαστεί το εν λόγω μοντέλο θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας, κάτω από το MG3. Αυτός είναι και ο λόγος που πιθανότατα θα ονομάζεται MG2. Στις 23.000 ευρώ το κόστος απόκτησης.

Θα αποτελέσει το βασικό μοντέλο της MG

Οι πληροφορίες για το νέο χωρίς ρύπους αυτοκίνητο έρχονται με το σταγονόμετρο. Ωστόσο, ο επικεφαλής προϊόντων και σχεδιασμού της MG Motor UK, David Allison, επιβεβαίωσε πως το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η φίρμα θα είναι ηλεκτρικό και θα τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας κάτω από το νέο MG3, το οποίο πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε επίσημα.

Παρουσιάζεται το 2ο εξάμηνο του 2025

Το στέλεχος της MG, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν η εξέλιξη του αυτοκινήτου έχει ξεκινήσει, το επιβεβαίωσε, επισημαίνοντας παράλληλα πως το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2025. Το νέο ηλεκτρικό πόλης ενδεχομένως να ονομάζεται MG2, αν και μέχρι αυτή τη στιγμή η φίρμα δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή τη φήμη.

Θα κοστίζει από 23.000 ευρώ

Τέλος, αναφορικά με το κόστος απόκτησης που θα έχει το επερχόμενο ηλεκτρικό πόλης, αυτό θα ορίζεται περίπου στις 23.000 ευρώ. Στόχος της MG είναι να εισάγει ένα προσιτό μοντέλο σε μία εξαιρετικά δημοφιλή κατηγορία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις