Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με νέα εμφάνιση και ισχυρότερα τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με νέα εμφάνιση και ισχυρότερα τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon

30/4/2024

Νέο πρόσωπο που θυμίζει καρχαρία.
Μάξιμουμ ισχύ 333 ίππων.
Ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ. τα Plug-in υβριδικά.
Οθόνη 12,9 ιντσών για το infotainment.

Τα Formentor και Leon ανανεώθηκαν

Στην αποκάλυψη των ανανεωμένων Formentor και Leon προχώρησε η CUPRA. Αμφότερα τα ισπανικά μοντέλα έρχονται με νέα εμφάνιση μπροστά που θυμίζει καρχαρία, ισχυρότερα σε σχέση με πριν έως 333 άλογα και με αναβαθμισμένη καμπίνα.

Νέο πρόσωπο που θυμίζει καρχαρία

Εξωτερικά, οι μπροστινές όψεις και των δύο μοντέλων αποκτούν τη μορφή «καρχαρία». Επιπλέον, τόσο το Formentor, όσο και το Leon διαθέτουν το νέο σήμα της εταιρείας, επανασχεδιασμένους προβολείς LED και φαρδιά μάσκα. Στο πίσω μέρος αμφότερων των αυτοκινήτων, οι σχεδιαστές εφάρμοσαν φρεσκαρισμένα σε σχεδίαση φωτιστικά σώματα, και φωτιζόμενο λογότυπο.

Μάξιμουμ ισχύ 333 ίππων

Στους κινητήρες, ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος 2,0 λίτρων έχει αναβαθμιστεί. Αποδίδει τώρα 333 ίππους και προσφέρεται αποκλειστικά στo Formentor και το Leon Sportstourer. Τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με αυτό το μοτέρ έλαβαν επίσης σπλίτερ, φρένα Akebono και ένα σπέσιαλ προφίλ οδήγησης που τροποποιεί το γκάζι και την απόκριση του κιβωτίου ταχυτήτων. Το 2λιτρο μοτέρ συνδυάζεται αποκλειστικά μαζί με επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τετρακίνηση.

Ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ. τα Plug-in υβριδικά

Μένοντας στο κομμάτι των κινητήριων συνόλων, υπάρχει και ο ήπια υβριδικός τούρμπο 1,5 λίτρων, αλλά και δύο Plug-in υβριδικές επιλογές, με τον ίδιο κινητήρα βενζίνης, συνδυαστικά με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 19,7 kWh, ισχύος 204 και 272 ίππων. Η ηλεκτρική αυτονομία των Plug-in υβριδικών μοντέλων ανέρχεται στα 100 χιλιόμετρα. Παρών στην γκάμα των κινητήρων είναι και ένας 2λιτρος με 204 άλογα και τετρακίνηση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις