Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα εμφάνιση και αλλαγμένη καμπίνα για το ανανεωμένο Hyundai Tucson
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα εμφάνιση και αλλαγμένη καμπίνα για το ανανεωμένο Hyundai Tucson

21/11/2023

Ανανέωση για το Tucson.
φρεσκάρισμα στο εξωτερικό με νέα φώτα και χρώματα.
Curved οθόνη και επιλογέας ταχυτήτων στην κολόνα του τιμονιού.
Στις αρχές του 2024 φτάνει το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Ανανέωση για το Tucson

Το ανανεωμένο Tucson αποκάλυψε απόψε η Hyundai. Η κορεατική μάρκα πρόσφερε στο οικογενειακό της SUV φρέσκια εμφάνιση και νέα διάταξη στην καμπίνα, όπου ξεχωρίζει μία curved οθόνη και ο νέος επιλογέας ταχυτήτων που βρίσκεται στην κολόνα του τιμονιού.

Η κορεατική μάρκα δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες του, αλλά γνωστοποίησε τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το μοντέλο στην εκδοχή του για την αγορά της Ν. Κορέας.

Φρεσκάρισμα στο εξωτερικό με νέα φώτα και χρώματα

Στο εξωτερικό μέρος η σχεδίαση Parametric Dynamics έχει εξελιχθεί περιλαμβάνοντας νέα μάσκα και μονάδες φωτισμού, τις οποίες η κορεατική φίρμα ονομάζει Parametric Jewel. Αλλαγές έχουν υπάρξει και στη σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα, ενώ η Hyundai ανέφερε πως μπορούμε να περιμένουμε νέους τροχούς και αναθεωρημένο πίσω μέρος. Το μοντέλο κορεατικών προδιαγραφών θα προσφέρεται σε δύο νέα χρώματα τα Fine Green Matte και Ultimate Red Metallic.

Curved οθόνη και επιλογέας ταχυτήτων στην κολόνα του τιμονιού

Το εσωτερικό έχει υποστεί περισσότερες αλλαγές σε σχέση με το εξωτερικό. Το τριάκτινο τιμόνι είναι το πρώτο που ξεχωρίζει, αλλά το highlight αποτελεί η curved οθόνη, η οποία αποτελείται από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μία οθόνη αφής για το σύστημα infotainment επίσης 12,3 ιντσών. Υπάρχουν επίσης νέοι διακόπτες, ενώ οι αεραγωγοί έχουν μετατοπιστεί. Η κεντρική κονσόλα διαθέτει έναν ασύρματο φορτιστή smartphone και δύο ποτηροθήκες. Τελευταίο όμως όχι έσχατο, είναι το γεγονός πως ο επιλογέας ταχυτήτων έχει αλλάξει θέση και πλέον βρίσκεται στην κολόνα του τιμονιού.

Στις αρχές του 2024 φτάνει το ευρωπαϊκό μοντέλο

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Hyundai δεν αναφέρει άλλα στοιχεία για την ευρωπαϊκή έκδοση του Tucson, αλλά υπογραμμίζει πως πρόκειται να κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της στις αρχές του 2024, συνοδευόμενο από την αποκάλυψη των προδιαγραφών του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις