Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα σκληροτράχηλη έκδοση για το Toyota Hilux
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα σκληροτράχηλη έκδοση για το Toyota Hilux

27/12/2023

Το Toyota Hilux Revo Rocco Edition έχει χωμάτινα ελαστικά και φουσκωμένα φτερά.
Στο εσωτερικό υπάρχει οθόνη 8 ιντσών και δερμάτινο τιμόνι.
Ο diesel κινητήρας 2,4 λίτρων αποδίδει 150 άλογα.
Η τιμή στην Ιαπωνία ξεκινά από τα 30.400 ευρώ.

Το Toyota Hilux Revo Rocco Edition έχει χωμάτινα ελαστικά και φουσκωμένα φτερά

Η Toyota παρουσίασε μια νέα έκδοση του Hilux που ονομάζεται Revo Rocco Edition και έχει αρκετά σκληροτράχηλο «χαρακτήρα».
Το pick-up ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα «αδέρφια» του χάρη στην πιο «ρωμαλέα» εμφάνιση που έχει, απόρροια των πρόσθετων πλαστικών φουσκωμάτων στα φτερά, που προεκτείνονται στον εμπρόσθιο πρόβολο και φιλοξενούν προβολείς ομίχλης, του επανασχεδιασμένου προφυλακτήρα που διαθέτει προστατευτική ποδιά χαμηλά, καθώς και της νέας γρίλιας που διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό.

Εκτός των παραπάνω, η έκδοση Revo Rocco Edition έχει πλευρικά σκαλοπάτια, αυτοκόλλητα γραφικά στο πλαϊνό μέρος της καρότσας, καθώς και ζάντες 18 ιντσών που είναι περιτυλιγμένες με χωμάτινα ελαστικά.
 

Στο εσωτερικό του Toyota Hilux Revo Rocco Edition υπάρχει οθόνη 8 ιντσών και δερμάτινο τιμόνι

Οι καμπίνες των σύγχρονων pick-ups απέχουν κατά πολύ από τα «σπαρτιάτικα» εσωτερικά που συναντούσαμε στα παλαιότερα «αγροτικά». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του νέου Toyota Hilux Revo Rocco Edition, η καμπίνα του οποίου διαθέτει δερμάτινο τιμόνι, έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα infotainment και υφασμάτινα καθίσματα.
Η σουίτα οδηγικών βοηθημάτων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας με προειδοποίηση εκτροπής από αυτή, αυτόματο φρενάρισμα με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, καθώς και περιμετρικές κάμερες 360 μοιρών.


 

Το Toyota Hilux Revo Rocco Edition διαθέτει diesel κινητήρα 150 ίππων

Κάτω από το καπό του νέου Toyota Hilux Revo Rocco Edition βρίσκεται ο γνωστός τετρακύλινδρος D-4D πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 2,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 150 άλογα και 400 Nm ροπή. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο 6 σχέσεων και η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς.
Τα 100 χλμ/ώρα από στάση έρχονται σε 12,7 δευτερόλεπτα ενώ η επιτάχυνση σταματά στα 170 χλμ/ώρα.
 

Η τιμή στην Ιαπωνία ξεκινά από τα 30.400 ευρώ

Αρχικά το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ιαπωνίας, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Η τιμή στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ξεκινά από τα 4.772.000 yen, δηλαδή τα 30.400 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως το αυτοκίνητο είναι κατά 4.400 ευρώ πιο ακριβό από το Hilux Z στο οποίο βασίζεται, το οποίο έχει τιμή στην Ιαπωνία 25.900 ευρώ.

Αναμένουμε να μάθουμε αν θα παρουσιαστεί κάποια αντίστοιχη έκδοση του Toyota Hilux για την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και το κόστος απόκτησης της.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις