Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέες εικόνες από τη Lancia Ypsilon του 2024
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες εικόνες από τη Lancia Ypsilon του 2024

27/12/2023

Τα φώτα ημέρας σχηματίζουν το γράμμα Y, τα κύρια φανάρια βρίσκονται χαμηλότερα.
Τα πίσω φώτα της νέας Lancia Ypsilon είναι στρογγυλά.
Το infotainment θα δέχεται φωνητικές εντολές.
Το ντεμπούτο θα γίνει το Φεβρουάριο.

Τα φώτα ημέρας σχηματίζουν το γράμμα Y, τα κύρια φανάρια βρίσκονται χαμηλότερα

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη Lancia Ypsilon που θα παρουσιαστεί στις αρχές του νέου έτους.
Όπως γνωρίζαμε από την πρόσφατη teaser εικόνα που δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες η εταιρεία, τα φώτα ημέρας αποτελούνται από τρεις λεπτές LED μπάρες που σχηματίζουν το γράμμα Y, ενώ ακριβώς από πάνω τους, στην άκρη του καπό, υπάρχει ένα μακρόστενο μαύρο πλαίσιο που φιλοξενεί το λογότυπο της Lancia με μεγάλα γράμματα.
Τα κύρια φωτιστικά σώματα της νέας Ypsilon βρίσκονται λίγο πιο χαμηλά, στις άκρες του εμπρόσθιου προφυλακτήρα.
 

Τα πίσω φώτα της νέας Lancia Ypsilon είναι στρογγυλά

Στο πίσω μέρος της νέας Lancia Ypsilon την προσοχή τραβούν τα ακροβολισμένα στρογγυλά φανάρια που φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις από τη Stratos. Αυτά έχουν μαύρο πλαίσιο και στο κέντρο τους διαθέτουν ένα σχήμα «πλαγιαστού» Y.



Μεταξύ των φωτιστικών σωμάτων βρίσκεται μια μαύρη γυαλιστερή φάσα, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο το μοτίβο που συναντήσαμε στο εμπρός μέρος. Το συγκεκριμένο όχημα που φωτογραφήθηκε είναι στο στάδιο της προ-παραγωγής και έτσι δεν διαθέτει λογότυπο στο πίσω μέρος.
 

Το infotainment της νέας Lancia Ypsilon θα δέχεται φωνητικές εντολές

Στο εσωτερικό της νέας Lancia Ypsilon θα υπάρχει το σύστημα πολυμέσων που ονομάζεται S.A.L.A (Sound Air Light Augmentation) και σύμφωνα με την εταιρεία στοχεύει στο να κάνει την ψηφιακή εμπειρία του χρήστη πιο απλή. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να δέχεται φωνητικές εντολές, είναι πλήρως προσαρμόσιμο και βασίζεται σε widgets. Στο αυτοκίνητο θα βρίσκονται δύο οθόνες, με την αρχική σελίδα του infotainment να διαθέτει ρυθμίσεις για τον κλιματισμό, το ηχοσύστημα αλλά και τον εσωτερικό φωτισμό του οχήματος.
Αξίζει να σημειώσουμε πως «sala» στα ιταλικά σημαίνει «σαλόνι». Η Lancia διάλεξε το συγκεκριμένο όνομα για το λογισμικό, υποστηρίζοντας πως θα κάνει τους χρήστες να νιώθουν πως βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους.
 

Το ντεμπούτο της Lancia Ypsilon θα γίνει το Φεβρουάριο

Η νέα Lancia Ypsilon θα παρουσιαστεί επίσημα στο Μιλάνο το Φεβρουάριο του 2024. Θα είναι διαθέσιμη με υβριδικό κινητήρα αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρική. Δεν έχουμε αναλυτικές πληροφορίες για το μοτέρ εσωτερικής καύσης, ωστόσο η ηλεκτρική Ypsilon θα αποδίδει 156 άλογα και θα διαθέτει μπαταρία 51 kWh με αυτονομία σχεδόν 400 χιλιόμετρα. Το ντεμπούτο της νέας Lancia Ypsilon θα γίνει με την ηλεκτρική έκδοση στο πακέτο Edizione Limitata Cassina.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε