Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το «αγριεμένο» VW ID.3 έρχεται! Έτσι θα μοιάζει!

Το «αγριεμένο» VW ID.3 έρχεται! Έτσι θα μοιάζει!

28/12/2023

Το «γρήγορο» VW ID.3 έρχεται το 2024!
Ίσως να ονομάζεται GTI κι όχι GTX.
Πιάστηκε χωρίς καμουφλάζ στα χιόνια!
Με 339 άλογα και «αγριεμένη» εμφάνιση.

Το «γρήγορο» VW ID.3 έρχεται το 2024

Μπορεί η VW να επιβεβαίωσε με «σχεδόν» κάθε επισημότητα ότι το 2026 θα κυκλοφορήσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό GTI, αλλά ήδη έχει έτοιμο και κάνει τις τελικές δοκιμές στην γρήγορη έκδοση του ID.3 ώστε να το παρουσιάσει στο αγοραστικό κοινό την άνοιξη του 2024!

Ίσως να ονομάζεται GTI κι όχι GTX

Αν και μέχρι στιγμής όλες οι γρήγορες εκδόσεις των ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας φέρουν το λογότυπο GTX, ίσως στην περίπτωση του ID.3 να δούμε να εμφανίζεται ξανά το «θρυλικό» GTI, μιας και η VW έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεση της να εγκαταλείψει το GTX. Η λογική πίσω από αυτή την κίνηση είναι ίδια με την απόφαση της να αφήσει την άκρη το πρόθεμα ID. που χρησιμοποιεί για τα ηλεκτρικά της μοντέλα, μιας και όπως αναφέρει στο μέλλον όπου δεν θα υπάρχουν θερμικοί κινητήρες δεν θα υπάρχει λόγος να ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη γκάμα.

Πιάστηκε χωρίς καμουφλάζ στα χιόνια

Το νέο VW ID.3 GTI ή GTX πιάστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών σε χιονισμένες διαδρομές, δείχνοντας ότι οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας είναι σχεδόν έτοιμοι για το λανσάρισμα του. Μάλιστα ήταν χωρίς καμουφλάζ κάτι που μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε μια πρώτη άποψη για την εμφάνιση του.

Με 339 άλογα και «αγριεμένη» εμφάνιση

Αρχικά το γρήγορο VW ID.3 θα έρχεται με πιο σπορ μάσκα και μεγαλύτερους αεραγωγούς, ενώ θα φοράει μεγαλύτερες ζάντες που θυμίζουν τις αντίστοιχες του Golf Mk8 GTI. Ταυτόχρονα θα έχει μικρότερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, ενώ στο πίσω μέρος την παράσταση θα κλέβει ο διαχύτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν, μάλλον επίτηδες, διαρρεύσει, το μοντέλο θα φοράει δυο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, με την συνολική ισχύ να ανέρχεται στους 339 ίππους και το 0-100 χλμ./ώρα να χρειάζεται 5 δλ. για να ολοκληρωθεί.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε