Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ντεμπούτο για την ανανεωμένη Mercedes EQS
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για την ανανεωμένη Mercedes EQS

11/4/2024

Με νέα μάσκα α λα S-Class.
Έξτρα πολυτέλεια στην καμπίνα.
Έξτρα αυτονομία και μεγαλύτερη ικανότητα ρυμούλκησης.
Σύστημα αυτόματης αλλαγής λωρίδας και ειδική έκδοση.

Με νέα μάσκα α λα S-Class

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η ανανεωμένη Mercedes EQS λαμβάνοντας φρεσκαρισμένο πρόσωπο, νέα μπαταρία 118 kWh και μεγαλύτερη αυτονομία.

Η ανανεωμένη Mercedes EQS διατίθεται στάνταρ με έναν μπροστινό προφυλακτήρα AMG Line και με μια διαφορετική μάσκα που διαθέτει χωνευτές ράβδους χρωμίου για να μιμείται το μπροστινό μέρος της S-Class. Επίσης, το λογότυπο της εταιρείας, βρίσκεται όρθιο στο καπό και όχι ενσωματωμένο στη μάσκα.

Έξτρα πολυτέλεια στην καμπίνα

Οι αλλαγές συνεχίζονται στο εσωτερικό καθώς η EQS έχει πρόσθετα διακοσμητικά χρωμίου καθώς και βελτιωμένα πίσω καθίσματα με επιπλέον 5 χιλιοστά αφρού. Τα πίσω καθίσματα διαθέτουν πλάτη που μπορεί πλέον να ρυθμιστεί από 27 έως 36 μοίρες. Επίσης, υπάρχουν και ραφές σε διαφορετικό χρώμα για να δημιουργείται αντίθεση. Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και το πακέτο Executive Interior Package, το οποίο προσθέτει ένα κάθισμα συνοδηγού που μπορεί να γέρνει προς τα εμπρός για να αυξήσει τον χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Επίσης, η πλάτη ξαπλώνει έως και 38 μοίρες, ενώ οι πίσω επιβάτες θα έχουν διαθέσιμα θερμαινόμενα καθίσματα.

Έξτρα αυτονομία και μεγαλύτερη ικανότητα ρυμούλκησης

Η EQS είναι εξοπλισμένη με μια ολοκαίνουργια μπαταρία που διαθέτει ωφέλιμη χωρητικότητα 118 kWh, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Ως εκ τούτου η EQS έχει μεγαλύτερη αυτονομία κατά 82 χιλιόμετρα. Επιπλέον, τα ευρωπαϊκά μοντέλα εξοπλισμένα με τετρακίνηση έχουν αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης στα 1.700 κιλά.

Σύστημα αυτόματης αλλαγής λωρίδας και ειδική έκδοση

Οι αγοραστές θα βρουν επίσης στην ανανεωμένη EQS το νέο σύστημα Automatic Lane Change, όπου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και υπό προϋποθέσεις το αυτοκίνητο ξεκινά μόνο του την αλλαγή λωρίδας εντός εύρους ταχύτητας 80-140 χλμ./ώρα. Παρούσα είναι και μια νέα ειδική έκδοση με ζάντες AMG 21 ιντσών και δίχρωμο δέρμα Nappa.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις