Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ντεμπούτο για το Audi RS6 Avant GT με 630 άλογα!!!
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το Audi RS6 Avant GT με 630 άλογα!!!

6/2/2024

Ήρθε με έμπνευση από το concept RS6 GTO και ανθρακονημάτινα εξαρτήματα.
Καμπίνα με άκρως σπορ ατμόσφαιρα.
Εξοπλίζεται με twin-turbo V8 μοτέρ 630 ίππων.
Περιορισμένη παραγωγή για 660 μοντέλα.

Βάγκον που προκαλεί... ταραχή!

Πρεμιέρα έκανε το νέο Audi RS6 Avant GT, το οποίο ήρθε και προκαλεί ταραχή. Το νέο «καυτό» βαγκόν διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα και 630 ίππους, εξαρτήματα από ίνες άνθρακα και ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση.

Ήρθε με έμπνευση από το concept RS6 GTO και ανθρακονημάτινα εξαρτήματα

Εξωτερικά το βάγκον είναι εμπνευσμένο από το concept RS6 GTO του 2020. Ως εκ τούτου, το Audi RS6 Avant GT έχει μαύρη μάσκα και προφυλακτήρα μπροστά, με μία κόκκινη ρίγα να... τρέχει πάνω στον διαχύτη. Το καπό από ίνες άνθρακα φέρει με τη σειρά του μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες. Τα μπροστινά φτερά είναι επίσης κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και διαθέτουν αεραγωγούς που σύμφωνα με την Audi μειώνουν την πίεση του αέρα στους θόλους, ενώ βελτιώνουν την ψύξη των φρένων. Πίσω μέρος το βάγκον είναι εξοπλισμένο με μια αεροτομή, αλλά και έναν διαχύτη με κάθετο ανακλαστήρα. Οι καθρέφτες είναι επίσης από ανθρακονήματα και οι ειδικά σχεδιασμένοι τροχοί του Audi RS6 Avant GT μετρούνται στις 22 ίντσες.

Καμπίνα με άκρως σπορ ατμόσφαιρα

Στο εσωτερικό, το μαύρο χρώμα κυριαρχεί, αλλά συνδυάζεται με κόκκινες λεπτομέρειες για να δημιουργείται αντίθεση. Τα κεντρικά τμήματα των καθισμάτων έχουν μοτίβο κηρήθρας, ενώ το λογότυπο «RS6 GT» δεσπόζει σε διάφορα σημεία της καμπίνας. Από κει και πέρα οι αγοραστές θα βρουν κόκκινες ζώνες ασφαλείας, ειδικά πατάκια και ξεχωριστή αρίθμηση στην κεντρική κονσόλα, αφού το μοντέλο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Εξοπλίζεται με twin-turbo V8 μοτέρ 630 ίππων

Το Audi RS6 Avant GT εξοπλίζεται από έναν twin-turbo V8 4,0 λίτρων που αποδίδει 630 ίππους και 850 Nm ροπής. Δηλαδή, 30 περισσότερα άλογα από το τυπικό μοντέλο και 50 Nm ροπής επιπλέον. Ο κινητήρας συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο Tiptronic οκτώ σχέσεων και τετρακίνηση. Όσον αφορά τις επιδόσεις, το Audi RS6 Avant GT απαιτεί μόλις 3,3 δευτερόλεπτα για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ το 0-200 χλμ./ώρα γίνεται σε 11,5 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 305 χλμ./ώρα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε