Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ντεμπούτο για το νέο Nissan X-Trail N-Trek
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το νέο Nissan X-Trail N-Trek

30/4/2024

Ξεχωρίζει από τα μαύρα διακοσμητικά στο εξωτερικό.
Αδιάβροχη ταπετσαρία στην καμπίνα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
Βενζίνη ή με το e-POWER για έως 213 άλογα.
Με 5ή 7 θέσεις.

Νέα έκδοση N-Trek για περισσότερη περιπέτεια

Μία νέα έκδοση για το X-Trail παρουσίασε η Nissan. Ο λόγος για την N-Trek, η οποία προσθέτει σκούρα χαρακτηριστικά στο εξωτερικό και πιο ανθεκτικό στις κακουχίες εξοπλισμό στην καμπίνα.

Ξεχωρίζει από τα μαύρα διακοσμητικά στο εξωτερικό

Εξωτερικά, το X-Trail N-Trek ξεχωρίζει από τη σκούρα μάσκα «V-motion», ενώ μαύρα είναι κα τα καπάκια των καθρεπτών. Μπροστά και πίσω, η προστατευτική κάτω πλευρά του προφυλακτήρα διαθέτει μεταλλικό φινίρισμα, ενώ νέοι προβολείς ομίχλης LED έχουν ενσωματωθεί στο κάτω τμήμα του μπροστινού προφυλακτήρα. Οι επιλογές χρωμάτων για το X-Trail N-Trek αποτελούνται από τα Solid Grey και Champagne Silver σε μεταλλικές βαφές, ενώ Pearl White, Diamond Black και Ceramic Grey διατίθενται σε περλέ φινιρίσματα. Από κει και πέρα, τα χρώματα Pearl White, Champagne Silver και Ceramic Grey είναι διαθέσιμα σε δίχρωμες διαμορφώσεις, το καθένα με μαύρη οροφή.

Αδιάβροχη ταπετσαρία στην καμπίνα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα

Στην καμπίνα, οι επιβάτες θα βρουν μια νέα αδιάβροχη και πιο ανθεκτική ταπετσαρία. Επίσης το X-Trail N-Trek συνδυάζει ελαστικά πατάκια δαπέδου και μια ανάλογη επένδυση για το πάτωμα του πορτμπαγκάζ. Το Nissan X-Trail N-Trek θα μπορεί να παραγγελθεί είτε με πέντε είτε με επτά καθίσματα.   

Βενζίνη ή με το e-POWER για έως 213 άλογα

Τέλος, η Nissan αναφέρει πως το X-Trail στην έκδοση N-Trek θα προσφέρεται τόσο με το σύστημα e-POWER σε 2κίνητη (204 άλογα) και 4κίνητη (213 άλογα) διαμόρφωση, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο 1,5 λίτρων τούρμπο κινητήρας βενζίνης απόδοσης 163 ίππων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις