Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ντεμπούτο για το νέο Suzuki Swift
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το νέο Suzuki Swift

8/11/2023

Το νέο Suzuki Swift αποκαλύφθηκε στην Ιαπωνία, ακολουθώντας πιστά σε σχεδίαση το πρωτότυπο, ενώ θα εξοπλίζεται και με ήπια υβριδικό κινητήρα!

Νέο Swift

Το ντεμπούτο του νέου Suzuki Swift πραγματοποιήθηκε κάνοντας την αρχή από την εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας. Το ιαπωνικό μικρό είναι ίδιο σε σχέση με το πρωτότυπο και έρχεται με επανασχεδιασμένο εξωτερικό, ανανεωμένο εσωτερικό και ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης, μεταξύ των επιλογών.

Φρεσκαρισμένο design

Το Swift μπροστά διακρίνεται από την ελαφρώς μικρότερη κυψελοειδή μάσκα, όπου το σήμα της Suzuki έχει μετακινηθεί κάτω από το καπό. Οι προβολείς έχουν ανανεωμένο σχήμα και χρησιμοποιούν γραφικά LED, σε συνδυασμό με μια πιο διακριτική εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα, η οποία συνοδεύεται από αλουμινένιο διακοσμητικό. Ανάλογα την έκδοση υπάρχει και η δυνατότητα διχρωμίας, που ξεκινά από το ύψος των πλαϊνών καθρεπτών, ενώ έχουν δημιουργηθεί νέες ζάντες αλουμινίου. Στο πίσω μέρος, παρατηρούμε μικρότερα και πιο γεωμετρικά φώτα, ενώ υπάρχουν και νέα χρώματα όπως το Frontier Blue Pearl Metallic.
 
Το Suzuki Swift έχει τις παρακάτω διαστάσεις: μήκος 3.860 χιλιοστά, πλάτος 1.695 χιλιοστά, ύψος 1.500 χιλιοστά, και μεταξόνιο 2.450 χιλιοστά. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτοί οι αριθμοί είναι πανομοιότυποι με αυτούς του τρέχοντος μοντέλου. Το νέο Swift θα βασίζεται σε μια βελτιωμένη έκδοση της υπάρχουσας αρχιτεκτονικής Heartect.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις