Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανεπίσημο σχέδιο μας δίνει μία γεύση για την εμφάνιση που ενδεχομένως θα έχει το ανανεωμένο VW Golf.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανεπίσημο σχέδιο μας δίνει μία γεύση για την εμφάνιση που ενδεχομένως θα έχει το ανανεωμένο VW Golf.

Όλα όσα ξέρουμε για το ανανεωμένο Volkswagen Golf

22/12/2023

Στη δημοσιότητα η πρώτη teaser εικόνα του ανανεωμένου Volkswagen Golf.
Νέα φώτα και προφυλακτήρες.
Μεγαλύτερη οθόνη για το infotainment.
Αναβαθμίσεις στην γκάμα των κινητήρων.

Τeaser... πρεμιέρα του ανανεωμένου Volkswagen Golf

Η Volkswagen δημοσίευσε την πρώτη teaser εικόνα του ανανεωμένου Golf, που αναμένεται να είναι το τελευταίο Golf το οποίο θα εξοπλίζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Θα έχει αλλαγές στην εμφάνισή του, ενώ θα έρθει με αναβαθμισμένες τεχνολογίες!

Στο τέλος ενός βίντεο, όπου παρουσιάζονται τα highlights της VW στο 2023, κάνει την εμφάνισή του μέσα στο απόλυτο σκοτάδι για πρώτη φορά το ανανεωμένο VW Golf. Τα LED φώτα και το φωτιζόμενο λογότυπο της μάρκας ξεχωρίζουν, ενώ μπορούμε να δούμε και τις ράγες στην οροφή, κάτι που υποδηλώνει ότι πρόκειται για την έκδοση Variant του Golf.

Νέα φώτα και προφυλακτήρες

Μπορεί η εικόνα της VW να μη μας δείχνει πολλά πράγματα, ωστόσο ένα ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να καλύψει αυτό το κενό. Ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα με νέα γραφικά και νέοι προφυλακτήρες μπροστά και πίσω θα δίνουν το ανανεωμένο Golf μία φρέσκια εμφάνιση, με αυξημένο το σπορ στοιχείο. Επίσης, δεν αποκλείεται η γερμανική εταιρεία να συμπεριλάβει περισσότερες επιλογές στη χρωματική παλέτα.


Αυτή είναι η πρώτη επίσημη teaser εικόνα της Volkswagen για το ανανεωμένο VW Golf.

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη teaser εικόνα της Volkswagen για το ανανεωμένο VW Golf.

Μεγαλύτερη οθόνη για το infotainment

Στην καμπίνα μία μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment θα είναι παρούσα και μπορεί να φτάνει ακόμα και τις 15 ίντσες, όπως στο ID.7. Οι αρχικές εξοπλιστικές εκδόσεις θα λαμβάνουν μια μικρότερη οθόνη στο φάσμα των 12 ιντσών. Από κει και πέρα το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης θα γίνει πιο λειτουργικό. Τέλος, αναμένεται ότι το νέο μοντέλο θα συνοδεύεται από ένα περισσότερα συστήματα υποστήριξης και ασφάλειας του οδηγού.

Αναβαθμίσεις στην γκάμα των κινητήρων

Στους κινητήρες, το ανανεωμένο Golf θα είναι πιθανότατα το τελευταίο με κινητήρες εσωτερικής καύσης κάτω από το καπό του, αφού η νέα γενιά θα έρθει αποκλειστικά ως ηλεκτρική. Ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1,5 TSI Evo2 θα είναι παρών συνδυασμένος με ήπια υβριδική τεχνολογία, ενώ και ο 1,0 eTSI ενδέχεται να λάβει κάποιες βελτιώσεις. Προς ώρας δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο 2λιτρος TDI πετρελαιοκινητήρας θα συνεχίσει να δίνει το παρών στην γκάμα. Σε ότι αφορά το plug-in υβριδικό Golf GTE θα μπορούσε να αποκτήσει το σύστημα PHEV επόμενης γενιάς που βασίζεται στον 1,5 TSI κινητήρα βενζίνης, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και συνδυάζεται  με το 7άρι DSG αυτόματο κιβώτιο. Ως αποτέλεσμα δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο μοντέλο να έρθει με περισσότερη ιπποδύναμη αλλά και μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία (ίσως έως 100 χιλιόμετρα) χάρη σε μία νέα μπαταρία.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις