Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Προ των πυλών το νέο Hyundai Inster
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προ των πυλών το νέο Hyundai Inster

11/6/2024

Αυτές είναι οι πρώτες teaser εικόνες.
Pixel φωτιστικά σώματα και ράγες οροφής.
Καμπίνα με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη για το infotainment.
Κάτω από 20.000 ευρώ το κόστος απόκτησης.

Αυτές είναι οι πρώτες teaser εικόνες

Ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai αναμένεται να κάνει σε λίγες ημέρες το ντεμπούτο του. Ο λόγος για το Inster, το οποίο βασίζεται στο Casper και αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Hyundai «έδειξε» τις πρώτες teaser εικόνες, του μοντέλου, η τιμή του οποία φημολογείται πως θα ορίζεται κάτω από τις 20.000 ευρώ.

Θα λέγεται Casper Electric στην Κορέα και Inster στις άλλες αγορές

Το Hyundai Inster πρόκειται για ένα μίνι μοντέλο που θα αποκαλυφθεί πλήρως στη Διεθνή Έκθεση Κινητικότητας της Κορέας, στο Busan, στα τέλη Ιουνίου. Βασίζεται στο Casper και αυτός είναι ο λόγος που στην Κορέα θα διατηρήσει την ονομασία Casper Electric, σε αντίθεση με τις άλλες αγορές που θα πωληθεί ως Inster.

Pixel φωτιστικά σώματα και ράγες οροφής

Εξωτερικά και συγκεκριμένα στο μπροστινό μέρος, το Inster φέρει κυκλικά φώτα ημέρας LED, ενώ παρατηρούμε πως τα φωτιστικά σώματα έχουν pixel εμφάνιση. Από τις πρώτες teaser εικόνες που κυκλοφόρησαν μπορούμε επίσης να δούμε τη θύρα φόρτισης του Inster μπροστά. Επίσης εξοπλίζεται και με ράγες οροφής.

Καμπίνα με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη για το infotainment

Εικόνα που να μας αποκαλύπτει την καμπίνα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. Γνωρίζουμε όμως πως ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία οθόνη αφής για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας θα δίνουν το παρόν.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις