Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρώτο teaser του ηλεκτρικού Range Rover
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτο teaser του ηλεκτρικού Range Rover

13/12/2023

Με αρχιτεκτονική 800 βολτ για γρήγορη φόρτιση.
Ανάλογες επιδόσεις με τη ναυαρχίδα με το V8 μοτέρ.
Με ικανότητα να περνάει μέσα από νερό βάθους 850 χιλιοστών.
Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο.

Με αρχιτεκτονική 800 βολτ για γρήγορη φόρτιση

Το πρώτο teaser βίντεο του ηλεκτρικού Range Rover έδωσε στη δημοσιότητα η Land Rover, συνοδεύοντάς το μαζί με κάποιες επίσημες πληροφορίες. Το Range Rover Electric θα έρθει με αντίστοιχες επιδόσεις όπως αυτές του μοντέλου που εξοπλίζεται με το V8 μοτέρ, θα διαθέτει αρχιτεκτονική 800 βολτ και θα υποστηρίζει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (over-the-air).

Ανάλογες επιδόσεις με τη ναυαρχίδα με το V8 μοτέρ

Το Range Rover Electric χαρακτηρίζεται από τη μάρκα ως το «πιο ήσυχο και εκλεπτυσμένο Range Rover που δημιουργήθηκε ποτέ». Τα δοκιμαστικά πρωτότυπα συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης, με την μάρκα να αξιολογεί σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης την αντοχή του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης, της μπαταρίας αλλά και της ανάρτησης. Η βρετανική φίρμα αναφέρει πως το Range Rover Electric πρόκειται να προσφέρει επιδόσεις συγκρίσιμες με της ναυαρχίδας που «φοράει» το V8 μοτέρ, ενώ θα είναι εξαιρετικά ικανό σε τομείς όπως η ρυμούλκηση και η κίνηση σε κάθε έδαφος, αλλά όχι μόνο.

Με ικανότητα να περνάει μέσα από νερό βάθους 850 χιλιοστών

Το Range Rover Electric θα βασιστεί στην πλατφόρμα Modular Longitudinal Architecture της Jaguar Land Rover. Θα έχει επίσης ηλεκτρική αρχιτεκτονική 800 βολτ που θα επιτρέπει γρήγορη φόρτιση, ενώ θα μπορεί να περνάει μέσα από νερό έως και 850 χιλιοστά! Επίσης το Range Rover Electric θα μπορεί να μένει ενημερωμένο αφού θα υποστηρίζει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (over-the-air). Αξίζει να σημειωθεί πως η Land Rover άνοιξε τη λίστα αναμονής για όσους επιθυμούν το Range Rover Electric. Όσοι βάλουν το όνομά τους σε αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πρώτοι προπαραγγελία.

Δείτε το teaser βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις