Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Skyworth Skyhome: Με 625 άλογα και εσωτερικό με τηλεόραση και ψυγείο
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skyworth Skyhome: Με 625 άλογα και εσωτερικό με τηλεόραση και ψυγείο

27/11/2023

Κομψό ηλεκτρικό σεντάν με LED φώτα.
Καμπίνα με ψυγείο, τηλεόραση και καθίσματα που ξαπλώνουν.
Ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έως 625 άλογα.
Από 28.000 ευρώ το κόστος απόκτησης.

Κομψό ηλεκτρικό σεντάν με LED φώτα

Πρεμιέρα έκανε το Skyworth Skyhome, μοντέλο το οποίο έρχεται από την κινεζική Skywell. Το ηλεκτρικό σεντάν εξοπλίζεται με δύο μοτέρ που προσφέρουν έως 625 ίππους, ενώ στην καμπίνα θα βρει κάποιος ψυγείο, τηλεόραση και καθίσματα που ξαπλώνουν. Από 28.000 ευρώ θα ξεκινά το κόστος απόκτησης.

Το μοντέλο παρουσιάστηκε αρχικά με τη μορφή concept, καθώς έχει προγραμματιστεί να μπει στη γραμμή παραγωγής το επόμενο έτος. Ο σχεδίασή του χαρακτήριζεται κομψή, διαθέτοντας LED φωτιστικά σώματα, ψηφιακούς καθρέφτες, χωνευτές λαβές θυρών και πανοραμική γυάλινη οροφή.

Καμπίνα με ψυγείο, τηλεόραση και καθίσματα που ξαπλώνουν

Η καμπίνα του Skyworth Skyhome είναι αυτή που κρύβει τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία. Στο ταμπλό υπάρχει τοποθετημένη μία τεράστια curved οθόνη που φιλοξενεί τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, την οθόνη infotainment και μια τρίτη οθόνη ακριβώς μπροστά από τον συνοδηγό. Το τιμόνι, την ίδια στιγμή, έχει τη σχεδίαση του ζυγού. Οι επιβάτες των πίσω θέσεων θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους χάρη σε μία τεράστια οθόνη που καταβαίνει από την οροφή. Παράλληλα, θα έχουν στη διάθεσή τους και ένα μεγάλο ψυγείο, το οποίο εδρεύει στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Οθόνες υπάρχουν και στο πίσω μέρος των προσκέφαλων των μπροστινών καθισμάτων, όπως και τραπεζάκια ακριβώς από κάτω. Τέλος, τα πίσω καθίσματα μπορούν να ξαπλώσουν σε θέση ύπνου και να προσφέρουν λειτουργία μασάζ για τα πόδια.

Ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έως 625 άλογα

Το Skyworth Skyhome θα πωληθεί με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς. Η κορυφαία έκδοση θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, που θα προσφέρουν ισχύ 625 ίππων. Το εν λόγω μοντέλο θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτά. Το αυτοκίνητο θα διαθέτει επίσης αερανάρτηση και τετραδιεύθυνση.

Από 28.000 ευρώ το κόστος απόκτησης

Τέλος, τα κινεζικά Μέσα αναφέρουν ότι το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να είναι διαθέσιμο από 220.000 γιουάν, δηλαδή περίπου 28.000 ευρώ σύμφωνα με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις