Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στις 21 Μαρτίου ντεμπουτάρει το νέο Volkswagen ID. Buzz GTX

Στις 21 Μαρτίου ντεμπουτάρει το νέο Volkswagen ID. Buzz GTX

15/3/2024

Tο «καυτό» ID. Buzz GTX έρχεται.
Κάνει ντεμπούτο στις 21 Μαρτίου.
Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα teaser.
340 άλογα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Tο «καυτό» ID. Buzz GTX έρχεται

Μία... ανάσα πριν την επίσημη αποκάλυψή του είναι το Volkswagen ID. Buzz GTX. Η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη teaser εικόνα του «καυτού» ηλεκτρικού βαν, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 21 Μαρτίου.

Κάνει ντεμπούτο στις 21 Μαρτίου

Μετά τις παρουσιάσεις των ID.3 GTX και του ID.7 GTX, η Volkswagen ανακοίνωσε την έλευση ενός ακόμα σπορ ηλεκτρικού μοντέλου. Ο λόγος για το ID. Buzz GTX, που θα παρουσιαστεί στην Ετήσια Συνέντευξη Τύπου 2024, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21 Μαρτίου.

Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα teaser

Λεπτομέρειες για το ισχυρό ηλεκτρικό βαν δε δόθηκαν, αλλά η VW δημοσίευσε την πρώτη εικόνα teaser, η οποία αν και σκούρα μόλις φωτιστεί αποκαλύπτει το πρόσωπο του ID. Buzz GTX. Όπως όλα τα μοντέλα GTX, έτσι και το ID. Buzz διαθέτει έναν επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με τριγωνικά LED φώτα, που αποτελούν το νέο χαρακτηριστικό των μοντέλων GTX. Από κει και πέρα, περιμένουμε πως το Volkswagen ID. Buzz GTX θα εξοπλίζεται με νέες ζάντες, ενώ αλλαγμένο θα είναι και στο εσωτερικό.

340 άλογα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ

Κλείνοντας με το σύστημα κίνησης, δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα θα εξοπλίζουν το Buzz GTX, προσφέροντας τετρακίνηση. Η συνολική ισχύς του θα είναι πιθανότατα στα 340 άλογα και το 0-100 χλμ./ώρα θα έρχεται σε περίπου 6,4 δευτερόλεπτα.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις