Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
To σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Toyota.

To σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Toyota.

Σχέδια οραματίζονται το νέο Toyota RAV4

3/1/2024

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές φαντάστηκαν το νέο Toyota RAV4.
Κλειστή μάσκα και αεροδυναμική σχεδίαση το ηλεκτρικό μοντέλο.
Τετραγωνισμένη σχεδίαση και μεγάλες οθόνες στην καμπίνα η δεύτερη θεωρία.

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές φαντάστηκαν το νέο Toyota RAV4

Την εμφάνισή τους έκαναν δύο βίντεο παρουσιάζοντας υποθετικά πως θα μπορούσε να είναι το μοντέλο της νέας γενιάς του Toyota RAV4. Την ώρα που η μάρκα δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο, οι σχεδιαστές δίνουν τη δική τους θεωρία για την εμφάνιση που θα μπορούσε να έχει στην 6η του γενιά ο ιδρυτής της κατηγορίας των SUV, τόσο εξωτερικά, όσο και στην καμπίνα.

Κλειστή μάσκα και αεροδυναμική σχεδίαση το ηλεκτρικό μοντέλο

Η οπτική των σχεδιαστών στα δύο βίντεο είναι διαφορετική, μιας και διαφέρουν τα συστήματα κίνησης, αλλά και το γεγονός πως στη μία περίπτωση παρουσιάζεται ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, ενώ στην άλλη ένα facelift. Στο βίντεο του Q Cars, οι σχεδιαστές παρουσίασαν πως θα μπορούσε να είναι το νέο RAV4 με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Έτσι του έδωσαν κλειστή γρίλια, αλλά και ένα πιο αεροδυναμικό σουλούπι, για βοήθεια στο θέμα της αυτονομίας.

Τετραγωνισμένη σχεδίαση και μεγάλες οθόνες στην καμπίνα, η δεύτερη θεωρία

Στο δεύτερο βίντεο του καναλιού AutoYa, το RAV4 έχει σχεδιαστεί ως facelift. Λαμβάνει τετραγωνισμένη σχεδίαση και εν γένει μία πιο επιβλητική παρουσία. Μάλιστα στο εν λόγω βίντεο οι σχεδιαστές παρουσιάζουν και την καμπίνα του RAV4. Από αυτή ξεχωρίζει η τεράστια οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, αλλά και ένας εξίσου μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Το RAV4 ανανεώθηκε το 2021

Επί του παρόντος η Toyota δεν έχει γνωστοποιήσει κάτι σχετικά με το ενδεχόμενο έλευσης ενός ολοκαίνουργιου RAV4. Παίρνοντας ως δεδομένο πως το μοντέλο της 5ης γενιάς ανανεώθηκε στο φινάλε του 2021, ενώ πέρασε και από μία αναβάθμιση το 2022, δε θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη εάν μία νέα γενιά του δημοφιλούς SUV μας απασχολήσει μέσα στο 2024. Δείτε τα σχετικά βίντεο.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις