Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoplus.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoplus.

Σχέδια «παρουσιάζουν» το ανανεωμένο Tesla Model Y

8/2/2024

Εξελίσσεται με την κωδική ονομασία «Project Juniper».
Η σχεδίασή του θα έχει στοιχεία από το Model 3.
Η Tesla θα αναβαθμίσει την καμπίνα του.
Το ντεμπούτο του προορίζεται στα μέσα του 2024.

Εξελίσσεται με την κωδική ονομασία «Project Juniper»

Στα μέσα του έτους υπολογίζεται πως θα κάνει την εμφάνισή του το ανανεωμένο Tesla Model Y και ανεξάρτητοι σχεδιαστές παρουσίασαν τη δική τους οπτική για την εξωτερική εμφάνιση που ενδεχομένως να έχει το ηλεκτρικό SUV. To facelift του Model Y, εξελίσσεται με την κωδική ονομασία «Project Juniper» και αναμένεται να παρουσιαστεί περίπου στα μέσα του έτους.

Η σχεδίασή του θα έχει στοιχεία από το Model 3

Επί του παρόντος, η Tesla δεν έχει δημοσιεύσει καμία επίσημη εικόνα του ανανεωμένου Model Y. Έτσι, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoplus βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, ανέπτυξαν σε δύο σχέδια τη δική τους οπτική για την εξωτερική εμφάνιση του ανανεωμένου Model Y. Το ανανεωμένο Model Y έχει αντλήσει έμπνευση από το Model 3, αποκτώντας λεπτούς προβολείς συνοδευόμενους από επίσης λεπτά LED φώτα ημέρας. Ίδια με του Model 3 είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα του Model Y, έχοντας το μοτίβο «C». Παράλληλα, το όνομα «Tesla» είναι γραμμένο ανάμεσα στα πίσω φώτα, αντικαθιστώντας το λογότυπο.   

Η Tesla θα αναβαθμίσει την καμπίνα του

Εικόνα που να παρουσιάζει την καμπίνα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, όμως οι πληροφορίες που υπάρχουν λένε πως και το εσωτερικό θα ακολουθήσει το Model 3, λαμβάνοντας νέες μεγαλύτερες οθόνες, αλλά και καινούργια κλιματιζόμενα καθίσματα. Η ηχομόνωση θα είναι και αυτή ενισχυμένη, ενώ ίσως αφαιρεθεί από το τιμόνι ο μοχλός, με τα φλας να μεταφέρονται  σε κουμπιά πάνω στο τιμόνι και οι αλλαγές ταχυτήτων στην κεντρική οθόνη αφής.

Το ντεμπούτο του προορίζεται στα μέσα του 2024

Το ανανεωμένο Tesla Model Y αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα του 2024, το αργότερο έως τον Οκτώβρη του έτους.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις