Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Nissan και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Nissan και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια «δείχνουν» το ηλεκτρικό Nissan Qashqai

11/12/2023

Έφτασαν τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια για το ηλεκτρικό Qashqai.
Εμπνευσμένο από το Hyper Urban πρωτότυπο.
Γίνεται ηλεκτρικό στη νέα του γενιά.
Στο Σάντερλαντ η κατασκευή του ηλεκτρικού Nissan Qashqai.

Έφτασαν τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια για το ηλεκτρικό Qashqai

Στη νέα του γενιά το Nissan Qashqai θα γίνει αμιγώς ηλεκτρικό και τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια έκαναν την εμφάνισή τους, προσφέροντας μία πρώτη γεύση για την εξωτερική εμφάνιση που ενδεχομένως θα αποκτήσει. Στο εργοστάσιο της μάρκας στην πόλη Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου θα γίνει η κατασκευή του νέου Qashqai, που θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-EV.

Εμπνευσμένο από το Hyper Urban πρωτότυπο

Η Nissan έχει γνωστοποιήσει πως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Qashqai, θα αντλήσει έμπνευση από το Hyper Urban πρωτότυπο. Έτσι, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress βασίστηκαν σε αυτό παρουσιάζοντας τα σχέδιά τους. Όπως βλέπουμε στις εικόνες, το κλειστό μπροστινό μέρος φέρει λεπτά LED φωτιστικά σώματα αλλά και έναν ογκώδη προφυλακτήρα, ενώ παρόμοια εικόνα συναντούμε και στο πίσω μέρος. Από κει και μετά αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι το νέο ηλεκτρικό Qashqai θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV, όπως το Scenic της Renault, θα δώσει τη δυνατότητα του μηχανικούς της ιαπωνικής μάρκας να αυξήσουν τους χώρους στην καμπίνα αλλά και του πορτμπαγκάζ.

Γίνεται ηλεκτρικό στη νέα του γενιά

Πληροφορίες για τα ηλεκτρικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει, αλλά το πιθανότερο είναι πως το best-seller οικογενειακό SUV θα εξοπλιστεί με μεγέθη μπαταριών 60 kWh έως 90 kWh, σε εκδόσεις με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ και αυτονομία που θα ορίζεται περίπου στα 560 χιλιόμετρα.

Στο Σάντερλαντ η κατασκευή του ηλεκτρικού Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai θα είναι ένα από τα τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα που επιβεβαίωσε η Nissan ότι θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της μάρκας στην πόλη Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα άλλα δύο θα είναι η νέα γενιά του LEAF και το επίσης ηλεκτρικό Juke.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις