Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τεχνολογική αναβάθμιση για το Audi Q2
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τεχνολογική αναβάθμιση για το Audi Q2

23/2/2024

Το μικρό SUV της Audi έγινε πιο hi-tech.
Στάνταρ με δύο οθόνες 12,3 και 8,8 ιντσών.
Πρόσθετα συστήματα ασφαλείας στη φαρέτρα του.
Το πρώτο εξάμηνο του 2024 η κυκλοφορία του αναβαθμισμένου Q2.

Το μικρό SUV της Audi έγινε πιο hi-tech

Στην τεχνολογική αναβάθμιση του Q2 προχώρησε η Audi. Η γερμανική μάρκα εξοπλίζει πλέον το μικρό της SUV με στάνταρ τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, μεγέθους 8,8 ιντσών. Βελτιωμένη είναι η λειτουργικότητα αλλά και ο χειρισμός του infotainment.

Στάνταρ με δύο οθόνες 12,3 και 8,8 ιντσών

Το Audi Q2 έλαβε περισσότερη τεχνολογία και μάλιστα από τη βασική έκδοση. Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών καθώς και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 8,8 ιντσών, είναι πλέον στάνταρ. Η Audi αναφέρει πως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει full HD οθόνη, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσαρμογής. Το σύστημα infotainment, από την άλλη πλευρά, έχει κερδίσει καλύτερη απόκριση, ενώ πλέον διάφορες «εργασίες» μπορούν να γίνουν και μέσω φωνητικών εντολών. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα συνδεδεμένων λειτουργιών, όπως για παράδειγμα το απομακρυσμένο ξεκλείδωμα θυρών. Επίσης, το γεγονός πως ο περιστροφικός επιλογέας που υπήρχε για το infotainment, δεν υπάρχει πλέον, δίνοντας τη θέση του σε έναν νέο αποθηκευτικό χώρο.

Πρόσθετα συστήματα ασφαλείας στη φαρέτρα του

Η Audi είπε ότι το Q2 έχει νέο τιμόνι και πρόσθετα στάνταρ χαρακτηριστικά ασφαλείας. Κάποια από αυτά είναι η τεχνολογία αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης στο πίσω μέρος (rear park assist), αλλά και το σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (lane departure warning).

Το πρώτο εξάμηνο του 2024 η κυκλοφορία του αναβαθμισμένου Q2

Το αναβαθμισμένο Audi Q2 θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2024, με την τιμή του στη γερμανική αγορά να ορίζεται στις 28.600 ευρώ.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις