Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Epiq είναι το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV της Skoda!
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Epiq είναι το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV της Skoda!

15/3/2024

Στα 4,1 μέτρα το μήκος του Skoda Epiq.
Πορτμπαγκάζ για 490 λίτρα!
Εμφάνιση με την «Modern Solid» σχεδίαση και λεπτά LED φώτα.
Καμπίνα με δύο οθόνες και οικολογικά υλικά.

Τιμή από 25.000 ευρώ

Έξι νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα λανσάρει η Skoda έως το 2026, από τα οποία το βασικό και πιο προσιτό θα είναι το νέο Skoda Epiq που μόλις παρουσιάστηκε. Το μοντέλο παραγωγής του Epiq θα έρθει το 2025 και το κόστος απόκτησής του θα ορίζεται από 25.000 ευρώ. Το νέο μικρό SUV, εκτός από το βασικό ηλεκτρικό στην γκάμα της Skoda, θα διαθέτει και τη νέα σχεδιαστική γλώσσα «Modern Solid».

Στα 4,1 μέτρα το μήκος του Skoda Epiq

Με μήκος 4,1 μέτρα, το Skoda Epiq θα βασίζεται σε μία ειδική πλατφόρμα για ηλεκτρικά. Πιθανότατα θα πρόκειται για την MEB Entry του Volkswagen Group, που έχει ήδη ανακοινώσει και είδαμε μέσω του ID.2all.

Πορτμπαγκάζ για 490 λίτρα

Παρόλο που το Skoda Epiq είναι μικρό, ξεχωρίζει από τη μεγάλη πρακτικότητά του, καθώς η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φτάνει τα 490 λίτρα. Η τσέχικη μάρκα επί του παρόντος δε δίνει πολλές πληροφορίες για το Epiq, αλλά λέει ότι η μπαταρία που θα το εξοπλίζει να προσφέρει περισσότερα από 400 χιλιόμετρα αυτονομία. Το μοντέλο θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν θα υπάρξει τετρακίνητη έκδοση, αλλά ούτε και στοιχεία απόδοσης.

Εμφάνιση με την «Modern Solid» σχεδίαση και λεπτά LED φώτα

Από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν παρατηρούμε πως εξωτερικά, το Epiq έχει πλαστική επένδυση στα φτερά και άβαφα τμήματα στον πίσω προφυλακτήρα. Βλέπουμε επίσης ράγες οροφής, φωτιζόμενα λογότυπα «Skoda» μπροστά και πίσω και λεπτά LED φώτα. Η θύρα φόρτισης είναι τοποθετημένη στο μπροστινό φτερό. Επίσης, το παρών δίνουν πορτοκαλί πινελιές στους δύο προφυλακτήρες, στις ράγες οροφής και στις ζάντες.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις