Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Pick-up της Kia θα ονομάζεται Tasman

Το Pick-up της Kia θα ονομάζεται Tasman

11/4/2024

Λανσάρεται το 2025.
Χαρακτηρίζεται ως παγκόσμιο Pick-up.
Σε πρώτη φάση θα εξοπλιστεί με κινητήρα diesel.

Λανσάρεται το 2025

Στην επιβεβαίωση της έλευσης ενός Pick-up, που θα έχει την ονομασία Tasman, προχώρησε η Kia. Το Kia Tansman χαρακτηρίζεται ως παγκόσμιο μοντέλο και το λανσάρισμά του είναι προγραμματισμένο για το 2025.

Χαρακτηρίζεται ως παγκόσμιο Pick-up

Αν και η κορεατική μάρκα το αποκαλεί ως παγκόσμιο Pick-up, μέχρι στιγμής έχει γνωστοποιήσει πως θα προσφερθεί σίγουρα στις αγορές των Κορέας, Αυστραλίας, Αφρικής και Μέσης Ανατολής, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της για τις αγορές της Ευρώπης, των ΗΠΑ αλλά και της Κίνας. Μέχρι να υπάρξει και αυτή η πληροφόρηση, η Kia δημοσίευσε ένα teaser βίντεο, μέσω του οποίου ανακοινώνεται επί της ουσίας η ονομασία Tasman και η έλευση του το 2025. Για την ιστορία να πούμε πως η ονομασία προέρχεται από την περιοχή της Τασμανίας.

Σε πρώτη φάση θα εξοπλιστεί με κινητήρα diesel

Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα παραμένουν άγνωστες, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι αρχικά θα πωλείται με κινητήρα turbodiesel. Πιθανότατα τον τετρακύλινδρο 2,2 λίτρων που εφοδιάζει και το Sorento και συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Τέλος, να σημειωθεί πως το Tasman θα βασίζεται σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας και θα πωλείται σε μονοκάμπινη και διπλοκάμπινη έκδοση.
 

Δείτε το teaser βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις