Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Sport Crossover δείχνει το νέο ηλεκτρικό της Toyota
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Sport Crossover δείχνει το νέο ηλεκτρικό της Toyota

5/12/2023

Θα βρεθεί στην ευρωπαϊκή γκάμα της Toyota έως το 2025.
Αεροδυναμική σχεδίαση σε στυλ fastback.
Μεγάλο πορτμπαγκάζ και χώρους στην καμπίνα.
Η Toyota ετοιμάζει έξι ηλεκτρικά στην Ευρώπη έως το 2026.

Θα βρεθεί στην ευρωπαϊκή γκάμα της Toyota έως το 2025

Πρεμιέρα έκανε το Toyota Sport Crossover Concept. Το νέο πρωτότυπο της ιαπωνικής φίρμας προσφέρει μία πρώτη οπτική ενός νέου ηλεκτρικού crossover μοντέλου με καλούς χώρους για τους επιβάτες και μεγάλο πορτμπαγκάζ. Παράλληλα η Toyota επιβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στη γκάμα της εταιρείας έως 2025.

Αεροδυναμική σχεδίαση σε στυλ fastback

Το πρωτότυπο, εμφανίστηκε αρχικά στο Auto Shanghai, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αλλά πλέον επανεμφανίστηκε από το ευρωπαϊκό τμήμα της ιαπωνικής μάρκας. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε στο φόρουμ Kenshiki της Toyota στις Βρυξέλλες, παρουσιάζοντας ένα μοντέλο με μια αεροδυναμική σχεδίαση βασισμένη σε γραμμές fastback.

Μεγάλο πορτμπαγκάζ και χώρους στην καμπίνα

Το μοντέλο παραγωγής του Sport Crossover αναμένεται να διαθέτει έξυπνες λειτουργίες που θα συνεχίσουν να εξελίσσονται μετά την αγορά – πιθανώς μέσω ασύρματων ενημερώσεων λογισμικού over-the-air. Παράλληλα, η Toyota λέει πως θα προσφέρει άνεση σε συνδυασμό με την πρακτικότητα των πέντε θυρών, το μεγάλο πορτμπαγκάζ και τον πλούσιο χώρο για τα πίσω πόδια των πίσω επιβατών.

Η Toyota ετοιμάζει έξι ηλεκτρικά στην Ευρώπη έως το 2026

Τέλος, η ιαπωνική μάρκα έκανε γνωστό πως στην Ευρώπη σχεδιάζει να παρουσιάσει έξι αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2026, ένα από τα οποία θα είναι το μοντέλο παραγωγής του Sport Crossover Concept.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις