Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Zeekr 009 Grand υπόσχεται χλιδάτες και VIP μετακινήσεις
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Zeekr 009 Grand υπόσχεται χλιδάτες και VIP μετακινήσεις

12/4/2024

Επίσημη πρεμιέρα στις 19 Απριλίου.
Εξοπλισμένο με 20άρες ζάντες και νίκελ λεπτομέρειες στο εξωτερικό.
Οθονάρα σαν του σινεμά για τους πίσω επιβάτες.
Με 544 άλογα και αυτονομία 822 χιλιόμετρων.

Επίσημη πρεμιέρα στις 19 Απριλίου

Το νέο της υπερπολυτελές μίνι βαν θα παρουσιάσει στις 19 Απριλίου η Zeekr. Το νέο αυτοκίνητο θα πρόκειται για μια τετραθέσια έκδοση του υπάρχοντος 009 και είναι πιθανό να ονομάζεται Zeekr 009 Grand. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που το κάνουν ξεχωριστό είναι η τεράστια οθόνη στην καμπίνα για την ψυχαγωγία των δύο VIP πίσω επιβατών.

Εξοπλισμένο με 20άρες ζάντες και νίκελ λεπτομέρειες στο εξωτερικό

Ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της παρουσίασης η κινεζική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες. Στο εξωτερικό μέρος το μίνι βαν διαθέτει μία ελαφρώς αναθεωρημένη εμφάνιση, λαμβάνοντας ζάντες 20 ιντσών και πρόσθετα νίκελ διακοσμητικά.

Οθονάρα σαν του σινεμά για τους πίσω επιβάτες

Οι περισσότερες αλλαγές σε σχέση με το στάνταρ 009 πραγματοποιούνται στην καμπίνα. Το πολυτελές βαν έχει δύο μεμονωμένα καθίσματα στο πίσω μέρος που διαθέτουν ηλεκτρικά στηρίγματα ποδιών καθώς και προσκέφαλα με ενσωματωμένα ηχεία. Τα καθίσματα χωρίζονται από μια μοναδική κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί συρτάρια, πτυσσόμενα τραπέζια και μια ενσωματωμένη οθόνη. Από αυτή την οθόνη γίνεται ο έλεγχος των καθισμάτων, του συστήματος κλιματισμού και του συστήματος ψυχαγωγίας που συνοδεύεται από μία τεραστίων διαστάσεων οθόνη, που θυμίζει αυτές που βρίσκουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Από κει και μετά, το μίνι βαν έχει πίσω διαχωριστικό για την ιδιωτικότητα των πίσω επιβατών, όπως και μία πανοραμική γυάλινη οροφή.

Με 544 άλογα και αυτονομία 822 χιλιόμετρων

Το σύστημα κίνησης παραμένει άγνωστο. Ωστόσο, το τυπικό μοντέλο εξοπλίζεται με μπαταρία 140 kWh που προσφέρει αυτονομία έως και 822 χιλιόμετρα, μετρημένη στον κύκλο δοκιμών CLTC. Η ισχύς του 009 είναι στα 544 άλογα και το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις