Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Audi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Audi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Το νέο Audi A5 Avant αποκαλύπτεται ανεπίσημα

5/12/2023

Στη δημοσιότητα τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια.
Ανασχεδιασμένη μάσκα και LED μπάρα πίσω.
Το Α4 θα γίνει Α5.
Υβριδικά μοτέρ και πιθανότητα diesel.

Στη δημοσιότητα τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια

Ανεπίσημα σχέδια έκαναν την εμφάνισή τους, παρουσιάζοντας το επερχόμενο Audi A5 Avant. Το γερμανικό μοντέλο θα χρησιμεύσει ως αντικαταστάτης του σημερινού A4, ενώ όπως βλέπουμε στις εικόνες θα διαθέτει οικεία αλλά μοντέρνα σχεδίαση, ενώ θα εξοπλίζεται με ήπια και plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα.

Ανασχεδιασμένη μάσκα και LED μπάρα πίσω

Οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa είναι αυτοί που αποκάλυψαν τα δικά τους σχέδια. Όπως βλέπουμε το A5 Avant στο εμπρόσθιο μέρος έχει ανανεωμένη και ελαφρώς φαρδύτερη μάσκα, από αυτή του απερχόμενου A4. Ταυτόχρονα, η μάσκα είναι πιο λεπτή και έχει λάβει ασημί φινίρισμα. Από κει και μετά, νέες είναι οι χωνευτές χειρολαβές, ενώ διαφορετικό σχήμα έχουν και τα παράθυρα. Στο πίσω μέρος, μία LED λεπτή φωτιζόμενη μπάρα ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα, αλλάζοντας την όψη του μοντέλου συνδυαστικά με τον νέο προφυλακτήρα.

Το Α4 θα γίνει Α5

Το Audi A5 Avant θα αποτελέσει και αυτό μέρος της ανανεωμένης γκάμας της Audi, όπου τα μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης θα έχουν μονούς αριθμούς στην ονομασία τους και τα ηλεκτρικά θα έχουν ζυγούς αριθμούς. Έτσι, το Α4 θα γίνει το Α5.

Υβριδικά μοτέρ και πιθανότητα diesel

Αναφορικά με τους κινητήρες, επί του παρόντος δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση. Πιθανότητα όμως το νέο Audi A5 Avant θα προσφέρεται με παρόμοια γκάμα κινητήρων με το τρέχον Α4, συμπεριλαμβανομένων τετρακύλινδρων ήπια υβριδικών βενζινοκινητήρων, diesel σε ορισμένες αγορές και plug-in υβριδικές επιλογές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις