Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Το νέο Ford Capri «αποκαλύπτεται» σε ανεπίσημα σχέδια

11/6/2024

Στις 10 Ιουλίου φημολογείται η πρεμιέρα του.
Κουπέ σχεδίαση με καταβολές από το Explorer.
Με οθόνες στην καμπίνα.
Πισωκίνητες & τετρακίνητες εκδόσεις έως 340 ίππους.

Στις 10 Ιουλίου φημολογείται η πρεμιέρα του

Η 10η Ιουλίου είναι σύμφωνα με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί η ημερομηνία όπου το νέο Ford Capri θα κάνει την εμφάνισή του. Μέχρι να δούμε επίσημα το νέο ηλεκτρικό crossover νέα ανεξάρτητα σχέδια βασισμένα στα δοκιμαστικά πρωτότυπα του μοντέλου δημοσιεύονται για να μας προϊδεάσουν σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει.

Σχεδίαση συγγενική με του Explorer και στοιχεία από το Capri του παρελθόντος

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και δείχνουν με σαφήνεια πως το Capri θα έχει πολλά στοιχεία του ηλεκτρικού Explorer. ¶λλωστε, το νέο ηλεκτρικό Ford Capri, θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Explorer, δηλαδή την ΜΕΒ του Ομίλου Volkswagen. Σχεδιαστικά, φαίνεται πως το μοντέλο θα υιοθετήσει τέσσερα LED φωτιστικά σώματα ημέρας, ως αναφορά στους τέσσερις προβολείς του εμβληματικού Capri από τη δεκαετία του '80, την ονομασία του οποίου θα αναβιώσει η μάρκα. Η μάσκα μπροστά θα είναι κλειστή, οι ζάντες αεροδυναμικά σχεδιασμένες, ενώ στο πίσω μέρος την προσοχή τραβούν τα φωτιστικά σώματα που είναι διακεκομμένα.

Με οθόνες στην καμπίνα

Στην καμπίνα, το νέο ηλεκτρικό SUV θα δανείζεται πολλά χαρακτηριστικά από το Explorer, ενώ θα έχει την ίδια οθόνη αφής 15 ιντσών. Η ευρυχωρία θα είναι χαρακτηριστικό της καμπίνας, όπως και οι πολλές τεχνολογίας.

Πισωκίνητο ή τετρακίνητο έως 340 ίππους

Η φημολογία που έχει διαρρεύσει για τους κινητήρες αναφέρει πως στην κορυφαία του έκδοση το ηλεκτρικό Capri θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, θα έχει περίπου 340 ίππους και μία μπαταρία 82 kWh για αυτονομία άνω των 480 χιλιομέτρων. Θα υπάρχουν και εκδόσεις με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, χαμηλότερης ισχύος αλλά μεγαλύτερης αυτονομίας, που ίσως ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις