Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο Ford Transit MS-RT έφτασε με αγωνιστικά γονίδια!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Ford Transit MS-RT έφτασε με αγωνιστικά γονίδια!

15/2/2024

Επιπλέον αεροδυναμικά εξαρτήματα.
Με ένα έως πέντε καθίσματα στο εσωτερικό.
Diesel, plug-in υβριδικό και ηλεκτρικό έως 285 ίππους.

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement

Αξιζει να μαθετε

Με αγωνιστικά γονίδια

Η Ford αποκάλυψε το νέο Transit Custom MS-RT.  Στη νέα του έκδοση το βαν της αμερικανικής μάρκας διαθέτει μυώδες αμάξωμα, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, από τον οποίο αντλεί πολλά από τα χαρακτηριστικά του. Με diesel, plug-in υβριδικό και ηλεκτρικό έως 285 ίππους, θα προσφέρεται στις ευρωπαϊκές αγορές.

Επιπλέον αεροδυναμικά εξαρτήματα

Το νέο Ford Transit MS-RT έχει αποκτήσει σημαντικές αναβαθμίσεις από την MS-RT, η οποία αποτελεί παρακλάδι της M-Sport, του μακροχρόνιου συνεργάτη της Ford στους αγώνες ράλλυ. Το Transit Custom MS-RT ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους μεγάλους αεραγωγούς στο μπροστινό μέρος και το αεροδυναμικό χείλος, αλλά και μία φωτιζόμενη LED μπάρα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα, στοιχείο που βρίσκουμε στην ηλεκτρική έκδοση. Πίσω, το Transit Custom MS-RT είναι εξοπλισμένο με αεροτομή στο τέλος της οροφής και αεροδυναμικό διαχύτη χαμηλά. Το... τουμπανιασμένο βαν της Ford είναι ελαφρώς πιο φαρδύ από το στάνταρ μοντέλο, εξαιτίας των διευρυμένων φτερών, ενώ οι ζάντες έχουν μέγεθος 19 ιντσών και συνδυάζονται με λάστιχα Goodyear 235/45.

Με ένα έως πέντε καθίσματα στο εσωτερικό

Μία γκάμα «ζωντανών» χρωμάτων, είναι διαθέσιμη, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα MS-RT επενδυμένα με μη ζωικό δέρμα και σουέτ. Ανάλογα με τον αγοραστή, το Transit μπορεί να εξοπλιστεί με ένα μόνο κάθισμα για τον οδηγό, έως και πέντε.

Diesel, plug-in υβριδικό και ηλεκτρικό έως 285 ίππους

Αναφορικά με τους κινητήρες, το ηλεκτρικό μοντέλο E-Transit Custom MS-RT διαθέτει 285 ίππους και κάθεται στην κορυφή των εκδόσεων. Ωστόσο, το βαν προσφέρεται και με τον πετρελαιοκινητήρα EcoBlue 2,0 λίτρων σε εκδόσεις 170 και 150 ίππων. Τέλος, η plug-in υβριδική έκδοση των 232 ίππων διαθέτει κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων και μπαταρία 11,8 kWh. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement