Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο Kia EV3 θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές καλοκαίρι
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Kia EV3 θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές καλοκαίρι

8/4/2024

Ντεμπουτάρουν μέχρι το 2026 τα EV3, EV4, EV5 και EV2.
Το EV3 θα είναι το πρώτο, παρουσιάζεται το καλοκαίρι.
Παρόμοια εμφάνιση με το concept.
Θα ξεπερνά τα 480 χιλιόμετρα η αυτονομία του.

Ντεμπουτάρουν μέχρι το 2026 τα EV3, EV4, EV5 και EV2

Περισσότερα στοιχεία για το επερχόμενο EV3 έδωσε στη δημοσιότητα η Kia, επιβεβαιώνοντας πως αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2024. Η κορεατική μάρκα γνωστοποίησε επίσης πως τα EV4, EV5 και EV2, θα ακολουθήσουν κάνοντας πρεμιέρα έως το 2026.

Το EV3 θα είναι το πρώτο, παρουσιάζεται το καλοκαίρι

Μιλώντας για το EV3 στην Ημέρα των Επενδυτών, η Kia επιβεβαίωσε πως είναι πλέον έτοιμο να κάνει την εμφάνισή τους και να μπει στην παραγωγή. Μάλιστα, το επερχόμενο Kia EV3 θα αποκαλυφθεί το τρίτο τρίμηνο του 2024, δηλαδή κάποια στιγμή μέσα στο προσεχές καλοκαίρι. Μετά το EV3 θα ακολουθήσουν τα EV4, EV5 και EV2, που σταδιακά και έως το 2026 θα έρθουν να προστεθούν δίπλα στα EV6 και EV9.

Παρόμοια εμφάνιση με το concept

Το μοντέλο παραγωγής του Kia EV3 θα μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο. Ως εκ τούτου θα δανείζεται πολλά στοιχεία από τα EV9 και EV5 και το εσωτερικό του θα υιοθετεί μια ριζικά μινιμαλιστική προσέγγιση, ενώ θα κάνει χρήση βιολογικών υλικών, αυξάνοντας τον οικολογικό του χαρακτήρα και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Θα ξεπερνά τα 480 χιλιόμετρα η αυτονομία του

Επί του παρόντος δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικές λεπτομέρειες για το Kia EV3. Ίσως όμως χρησιμοποιεί την πλατφόρμα E-GMP, που θα του επιτρέψει να χρησιμοποιεί τις μπαταρίες 58 kWh και 77,4 kWh από το μεγαλύτερο EV6. Η μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία θα ορίζεται άνω των 480 χιλιομέτρων. Τέλος, το Kia EV3 θα είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία V2L, που θα του επιτρέπει να φορτίζει από την μπαταρία του αντικείμενα όπως φορητούς υπολογιστές, εργαλεία, συσκευές, ηλεκτρικά ποδήλατα και άλλα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις