Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
10 hot ηλεκτρικά που έρχονται

10 hot ηλεκτρικά που έρχονται

Διαβάστηκε από 4182 αναγνώστες - 11/10/2022

Έχει μπει για τα καλά το νερό στο αυλάκι της ηλεκτροκίνησης, με τις εταιρίες να εξελίσσουν νέα αλλά και πιο διαχρονικά μοντέλα, σύμφωνα με τη νέα πραγματικότητα. Mercedes EQE SUV, Opel Astra, Renault 5, Honda Prologue και Hyundai Ioniq 5N είναι μόλις 5 από τα 10 πιο hot μοντέλα που θα δούμε στους δρόμους τα επόμενη έτη.

Αυτό το PLUG IN έχει 5 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν service και μόλις 2,99% επιτόκιο Advertisement

Ηλεκτρικά μοντέλα- φωτιά που έρχονται

Η ηλεκτροκίνηση ακόμα και μετά την αύξηση της τιμής του ρεύματος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εξακολουθεί να είναι σε άνοδο, δείχνοντας πως αργά ή γρήγορα θα είναι μονόδρομος στην αγορά. Η γκάμα των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς και συνέχεια εμφανίζονται νέα μοντέλα, από mini μέχρι πολυτελές SUV, με τα αυτοκίνητα επιδόσεων, όπως το Ford Mustang Mach-Ε GT, να επωφελούνται από την άμεση κι υψηλή ροπή που προσφέρει το ρεύμα. Μάλιστα αρκετές εταιρίες έχουν ήδη προχωρήσει σε ίδρυση «υπο-μαρκών» ώστε να εξελίξουν και να επενδύσουν σε ακόμα περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Volvo με τη Polestar. Επιπλέον με την τεχνολογία των μπαταριών να εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας όλο και μεγαλύτερες αυτονομίες κι με τις υποδομές φόρτισης να επεκτείνονται με γεωμετρική πρόοδο, η ηλεκτροκίνηση φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η καλύτερη εναλλακτική λύση για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αν κι οι περισσότερες εταιρίες έχουν ήδη παρουσιάσει αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα, στο καλεντάρι τους έχουν νέα λανσαρίσματα ικανά να ενθουσιάσουν ακόμα και τους πολέμιους της ηλεκτροκίνησης. Πάμε να τα δούμε:


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα ηλεκτρικά μοντέλα ξεπετιούνται σαν μανιτάρια!
Στα σκαριά 10 μοντέλα που θα γράψουν ιστορία!
Ξεχωρίζουν το Renault 5 και Opel Manta λόγω ονόματος!
Εσύ τι πιστεύεις για την ηλεκτροκίνηση; Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή ή σε λίγα χρόνια θα τη θυμόμαστε και θα γελάμε;

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Αυτό το PLUG IN έχει 5 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν service και μόλις 2,99% επιτόκιο Advertisement